Νάνσι Πελόζι: Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων αρνείται να επιπλήξει αμφιλεγόμενη βουλευτίνα

Νάνσι Πελόζι: Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων αρνείται να επιπλήξει αμφιλεγόμενη βουλευτίνα
Νάνσι Πελόζι AP

Η πρόεδρος της Βουλής Νάνσι Πελόζι δηλώνει πως ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων Κέβιν ΜακΚάρθι αρνείται να επιπλήξει την αμφιλεγόμενη βουλευτίνα Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν.

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι δήλωσε πως ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στο σώμα, Κέβιν ΜακΚάρθι “κατέστησε σαφές” ότι δεν θα αναλάβει δράση εναντίον της Ρεπουμπλικανής βουλευτίνας Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν για σειρά αμφιλεγόμενων δηλώσεών της, εκ των οποίων στήριξης πράξεων βίας.

Η Δημοκρατική πρόεδρος Πελόζι τόνισε πως ως αποτέλεσμα της “δειλής άρνησης αντιμετώπισης της Γκριν” από τον ΜακΚάρθι, η Βουλή θα ψηφίσει αύριο για την αποπομπή της νεοεκλεγείσας βουλευτίνας από τις Επιτροπές Παιδείας και Προϋπολογισμού της Βουλής, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η Τέιλορ Γκριν, ένθερμη οπαδός του τέως προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και διαφόρων θεωριών συνωμοσίας επικρίνεται σφοδρά για τις δηλώσεις που έκανε σε βάρος ενός θύματος της μαζικής δολοφονίας στο λύκειο του Πάρκλαντ αλλά και για σχόλιά της που άφηναν να εννοηθεί ότι ζητούσε να εκτελεστούν Δημοκρατικοί πολιτικοί, ανάμεσά τους και η Νάνσι Πελόζι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα