Νέα πρόκληση Ερντογάν: “Θα μιλήσω με την Ελλάδα όταν βρεθεί ένας έντιμος πολιτικός”

Νέα πρόκληση Ερντογάν: “Θα μιλήσω με την Ελλάδα όταν βρεθεί ένας έντιμος πολιτικός”
Ερντογάν AP

Ο Τούρκος πρόεδρος διαβεβαίωσε πως "έχουμε τελειώσει με τις συνεδριάσεις του Στρατηγικού Συμβουλίου Υψηλού Επιπέδου" ενώ κάλεσε την Ελλάδα "να τα βγάλει πέρα μόνη της".

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, κατά τη διάρκεια δηλώσεων του μετά την προσευχή της Παρασκευής, αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στην Ελλάδα σημειώνοντας πως “θα ξαναμιλήσει με τους Έλληνες όταν βρεθεί μπροστά του ένας έντιμος πολιτικός”.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τόνισε πως “έχουμε τελειώσει με τις συνεδριάσεις του Στρατηγικού Συμβουλίου Υψηλού Επιπέδου” ενώ κάλεσε την Ελλάδα “να τα βγάλει πέρα μόνη της”.

“Όσον αφορά την Ελλάδα, έχω εκφράσει τις αντιρρήσεις μου, ειδικά ως προς τη διαδικασία. Είπαμε ότι δεν θα ξανασυναντηθούμε μαζί τους, ειδικά αν δεν βρεθεί μπροστά μου ένας έντιμος πολιτικός. Έχουμε τελειώσει με τις συνεδριάσεις του Ανώτατου Στρατηγικού Συμβουλίου. Δεν θα κάνουμε τη συνάντηση φέτος. Δεν μπορεί να υπάρξει πιο ξεκάθαρη, πιο ανοιχτή απάντηση από αυτό. Η Ελλάδα ας δει πώς θα τα βγάλει πέρα μόνη της” τόνισε συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος.

Επιβεβαίωση την επίσκεψη του σαουδάραβα πρίγκιπα διαδόχου

Παράλληλα, ο Ερντογάν επιβεβαίωσε την επίσημη επίσκεψη του πρίγκιπα διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν στις 22 Ιουνίου στην Τουρκία, διευκρίζοντας ότι ο σαουδάραβας ηγέτης θα επισκεφθεί την Άγκυρα.

«Θα υποδεχθούμε τον πρίγκιπα διάδοχο την Τετάρτη στο Κουλιγέ», δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους και χρησιμοποιώντας την ονομασία του τουρκικού προεδρικού μεγάρου στην Άγκυρα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα