Νεπάλ: Νέο θαύμα στα συντρίμμια. Γυναίκα ανασύρθηκε ζωντανή, μετά από 5 ημέρες

Νεπάλ: Νέο θαύμα στα συντρίμμια. Γυναίκα ανασύρθηκε ζωντανή, μετά από 5 ημέρες

Μια γυναίκα ανασύρθηκε ζωντανή από τα συντρίμμια ενός ξενώνα στο Νεπάλ, πέντε ημέρες μετά τον σεισμό. Περισσότεροι από 5.800 οι νεκροί

Μια γυναίκα ανασύρθηκε ζωντανή απόψε από τα χαλάσματα ενός ξενώνα στο Κατμαντού, πέντε ημέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 5.800 ανθρώπους στο Νεπάλ.

Σύμφωνα με έναν φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου, η γυναίκα ανασύρθηκε χάρη στις προσπάθειες που κατέβαλε μια ομάδα Γάλλων διασωστών.

Λίγες ώρες νωρίτερα ένα αγόρι 15 ετών είχε βρεθεί ζωντανό και ανασυρθεί από τα συντρίμμια του ξενοδοχείου Χίλτον όπου εργαζόταν, επίσης στο Κατμαντού. Ο έφηβος έφερε μόνο μερικούς μώλωπες.

Η γυναίκα, που είναι περίπου 30 ετών, εργαζοταν στην κουζίνα του ξενώνα, ανέφερε ένα μέλος της ομάδας διασωστών των ενόπλων δυνάμεων του Νεπάλ, ο ταγματάρχης Ούταμ, που βρισκόταν στο σημείο.

"Είναι τραυματισμένη αλλά είχε τις αισθήσεις της και μας μιλούσε. Την μεταφέραμε σε στρατιωτικό νοσοκομείο", πρόσθεσε.

Ένα μέλος της γαλλικής ομάδας διάσωσης είπε ότι οι Γάλλοι διασώστες, χάρη στο σύστημα ηχοεντοπισμού που διαθέτουν, άκουσαν την ανάσα της γυναίκας κάτω από τα συντρίμμια. "Ακούσαμε μόνο μια ανάσα, κάτι που μας υποδήλωνε ότι σίγουρα υπήρχε κάποιος από κάτω. Είναι καλά και νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Είναι νέα και δυνατή και το απέδειξε επιβιώνοντας σ' αυτήν την τρύπα", σχολίασε ο διασώστης Τιερί Βελί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σεισμός, Νεπάλ Σεισμός
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στους 5.844 έφτασαν οι νεκροί από τον σεισμό στο Νεπάλ

Βγήκε ζωντανός μετά από 5 μέρες στα συντρίμμια

Το μωρό που βγήκε ζωντανό από τα συντρίμμια μετά το φονικό σεισμό στο Νεπάλ

SHARE:

24Media Network