Ντόναλντ Τραμπ: Ο θλιβερός λόγος που κλείνει το blog του

Ντόναλντ Τραμπ: Ο θλιβερός λόγος που κλείνει το blog του
O Ντόναλντ Τραμπ AP Photo/Carolyn Kaster

Σε λιγότερο από ένα μήνα, ο Ντόναλτ Τραμπ αναγκάζεται να κλείσει το blog του, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος: Κανείς δεν έπαιρνε στα σοβαρά τα όσα έγραφε εκεί.

Ο Ντόναλτ Τραμπ πριν γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, ήταν γνωστός ως ένας επιχειρηματίας που σπάνια βρισκόταν χαμένος ύστερα από μια επένδυση.

Η ‘Trump Vodka’ ήταν ένα αστείο για εκείνους που γνώριζαν τις πιο σκοτεινές πλευρές της επιχειρηματικής ιστορίας του, όπως και τα ταξιδιωτικά περιοδικά, ακόμα και το video game ‘Donald Trump: Real Estate Tycoon’ υπήρξε μια πραγματική πανωλεθρία.

Τίποτα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με το blog ‘From the Desk of Donald J. Trump’, που άνοιξε πριν από έναν μήνα και έκλεισε χθες, άρον-άρον.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Vanity Fair, το blog έκλεισε – και η ομάδα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ έσβησε το περιεχόμενο του- έχοντας πετύχει ένα εντυπωσιακό αρνητικό ρεκόρ: Κάθε δημοσίευση είχε κατά μέσο όρο λιγότερες από 2.000 αναγνώσεις, ενώ και οι διαμοιρασμοί τους στα social media ήταν ελάχιστες, για κάποιον που με ένα του post, μετρούσε εκατομμύρια shares, μέσα σε λίγες ώρες.

Άνθρωπος της ομάδας του Donald Trump που δεν αποκάλυψε το όνομα του, επιβεβαίωσε πως ο ίδιος ο επιχειρηματίας ζήτησε να κλείσει το blog γιατί αισθανόταν ταπεινωμένος: οι ελάχιστοι που τον διάβαζαν, το έκαναν κυρίως για να απομονώσουν τμήματα του λόγου του και να τον τρολάρουν. Τουλάχιστον παρέμεινε ανοικτό το επίσημο site του, στο οποίο με καθημερινές δηλώσεις απειλεί πως θα στείλει δικηγόρους σε όλα τα πολιτειακά δικαστήρια για να ακυρώσει τις πρόσφατες εκλογές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα