Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος ακύρωσε το project εύρεσης συντρόφου για ταξίδι στο Διάστημα

Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος ακύρωσε το project εύρεσης συντρόφου για ταξίδι στο Διάστημα
Yusaku Maezawa AP

Όπως ανακοίνωσε ο Yasaku Maezawa ζητάει βαθιά συγγνώμη, αλλά όπως παραδέχεται έχει ανάμεικτα συναισθήματα για το συγκεκριμένο project.

Δισεκατομμυριούχος είναι, ό,τι θέλει κάνει. Ο Yusaku Maezawa έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό τον περασμένο μήνα επειδή δημοσίευσε αγγελία εύρεσης γυναίκας – συντρόφου για να μοιραστούν τις ζωές τους και να πραγματοποιήσουν μαζί το ταξίδι στο Διάστημα μέσω της SpaceX.

Σύμφωνα με το techgear, η όλη διαδικασία θα καταγραφόταν από την AbemaTV για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ με ονομασία Full Moon Lovers, αλλά φαίνεται ότι κάπου στράβωσε το πράγμα και ο κ. Maezawa αποφάσισε να ακυρώσει το όλο project εύρεσης συντρόφου με αυτόν τον τρόπο.

Παρά τη γνήσια και ειλικρινή αφοσίωση μου στο project του show, ένα κομμάτι του εαυτού μου εξακολουθεί να έχει ανάμεικτα αισθήματα σχετικά με την συμμετοχή μου. Η σκέψη ότι 27722 γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο βρήκαν το κουράγιο και ξόδεψαν τον πολύτιμο χρόνο τους για να στείλουν την αίτηση τους, με γεμίζει με ακόμη περισσότερες τύψεις για την εγωϊστική απόφαση μου να αποχωρήσω από το project. 

Αντιλαμβάνομαι ότι έχω απογοητεύσει πολύ κόσμο – τις συμμετέχουσες και όλο το προσωπικό της AbemaTV που ασχολήθηκαν με την παραγωγή – και απολογούμαι σε όλους για τις ενέργειες. Ζητάω ειλικρινά συγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου. 

Όσες είχατε όνειρα για μια ζωή δίπλα σε έναν δισεκατομμυριούχο και ταξίδι στο Διάστημα, ξεχάστε τα. Τουλάχιστον, ο άνθρωπος είναι ευγενικός…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα