Ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολουθεί το Twitter του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα AP

Κι εκεί που όλοι έψαχναν να βρουν πως να αποκτήσουν δίαυλο επικοινωνίας με το Βορειοκορεάτη ηγέτη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται πως είχε την λύση στο "τσεπάκι" του, αφού οι δύο άντρες μοιράζονται μια κοινή αγάπη: Το Twitter...

Δέκα λεπτά. Τόσο χρόνο χρειάστηκε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν για να απαντήσει σε μια πρόσκληση που του απηύθυνε από το Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ, διαβεβαίωσε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο δισεκατομμυριούχος περιέγραψε σε ένα τοπικό ραδιοφωνικό δίκτυο της πολιτείας του Νιου Χαμσάιρ, όπου αναμένεται να παραστεί σε μια προεκλογική συγκέντρωση, ότι ταξίδευε με αεροπλάνο για τη Νότια Κορέα, αφού είχε συμμετάσχει στα τέλη Ιουνίου στη Σύνοδο της G7 στην Ιαπωνία, όταν του ήρθε στο μυαλό η ιδέα μιας συνάντησης με τον Κιμ.

«Κανείς δεν γνώριζε πώς να επικοινωνήσει με τον Κιμ Γιονγκ Ουν» είπε ο μεγιστάνας. «Επομένως, εγώ έστειλα μήνυμα στο Twitter (…) κι εκείνος απάντησε σε 10 λεπτά».

«Εάν ο πρόεδρος Κιμ βλέπει αυτό το μήνυμα, θα μπορούσα να τον συναντήσω στα σύνορα στην Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη (DMZ) απλά για να του σφίξω το χέρι και να πω καλημέρα (;)» είχε γράψει ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter στις 29 Ιουνίου. Θα γινόταν την επομένη ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που θα πάταγε σε βορειοκορετικό έδαφος.

«Δεν είναι το πιο τρελό πράγμα;» είπε με ενθουσιασμό στον ραδιοφωνικό σταθμό. «Το Twitter είναι για εμένα ένα απίστευτο μέσο επικοινωνίας» κατέληξε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κιμ Γιονγκ Ουν, Τραμπ, Twitter
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο: Το Twitter "τσάκωσε" τον Τραμπ να καλεί τη Μελάνια σαν να φωνάζει σκύλο

Χονγκ Κονγκ: Ο Τραμπ ζητά από τον Σι να συναντηθεί με τους διαδηλωτές

Βερολίνο: Ξενοδοχείο ιδιοκτησίας Κιμ Γιονγκ Ουν προκαλεί "αμηχανία" στις Αρχές

ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ έθεσε εισοδηματικά (!) κριτήρια για τους μετανάστες

SHARE: