Ο Μακρόν ήταν… αόρατος στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας

Ο Μακρόν ήταν… αόρατος στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας
Εεμανουέλ Μακρόν AP Photo/Ng Han Guan, Pool

Ο Εμανουέλ Μακρόν φρόντισε να περάσει σχετικά απαρατήρητος το Σάββατο στον τελικό του γαλλικού Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο.

Ο Εμανουέλ Μακρόν ζορίζεται πολύ. Τόσο πολύ που φρόντισε η παρουσία του στον τελικό του γαλλικού Κυπέλλου το περασμένο Σάββατο μεταξύ της Τουλούζ και της Ναντυ στο Παρίσι να είναι ιδιαίτερα…διακριτική.

Υπό άλλες συνθήκες, και όχι κάτω από τις τεταμένες που επικρατούν στη Γαλλία τους τελευταίους μήνες, ο Γάλλος πρόεδρος θα κατέβαινε στο γήπεδο για να χαιρετίσει τους παίκτες πριν από την έναρξη του αγώνα και θα προχωρούσε ο ίδιος στην απονομή του τροπαίου.

Το Σάββατο όμως τίποτα από αυτά δεν συνέβη. Ο Μακρόν παρέμεινε στα επίσημα, δεν προχώρησε στην απονομή και, προφανώς κατόπιν δικής του επιθυμίας, δεν έπαιξαν πλάνα του από τις γιγαντοοθόνες του Σταντ ντε Φρανς.

Επίσης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το Παρίσι, στο σωματικό έλεγχο των θυρών αφαιρέθηκαν από μέλη συνδικάτων κόκκινες κάρτες που είχαν σκοπό να δείξουν κατά τη διάρκεια του αγώνα στον Μακρόν.

Συμπέρασμα: Ο Γάλλος ηγέτης φοβάται το λαό του και τις αντιδράσεις του. Και όταν αυτή η στιγμή φτάνει για έναν ηγέτη, τα πράγματα είναι σαφώς οριακά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα