Ο Μπολσονάρου είπε σε ηθοποιό να “σηκωθεί και να φύγει” επειδή του είπε πως διαχειρίστηκε λάθος την πανδημία

Ο Μπολσονάρου είπε σε ηθοποιό να “σηκωθεί και να φύγει” επειδή του είπε πως διαχειρίστηκε λάθος την πανδημία
Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου AP

Ο Μπολσονάρου, που έχει χαρακτηρίσει τον ιό "γριπούλα", είπε σε μία ηθοποιό να "σηκωθεί και να φύγει", όταν σε συγκέντρωση αυτή του άσκησε κριτική για τον τρόπο που διαχειρίζεται την πανδημία.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαϊχ Μπολσονάρου είπε σε μια ηθοποιό να «σηκωθεί και να φύγει», αφού επέκρινε την απάντησή του στην πανδημία του νέου κορονοϊού, κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης έξω από την επίσημη κατοικία του σήμερα το πρωί.

Η Κρις Μπερνάρτ είπε στον Μπολσονάρου ότι οι 38.000 θάνατοι από την COVID-19 στη Βραζιλία δεν είναι απλά στατιστικά στοιχεία, αλλά υπάρχουν οικογένειες σε ολόκληρη τη χώρα που υποφέρουν.

Ο Μπολσονάρου, ο οποίος έχει χαρακτηρίσει τον ιό «γριπούλα» κι έχει διατάξει τους κυβερνήτες των πολιτειών της χώρας να άρουν τους περιορισμούς της καραντίνας, είπε στην Μπερνάρτ να φύγει, με το περιστατικό να εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της συγκέντρωσης στο YouTube από έναν υποστηρικτή του Βραζιλιάνου προέδρου.

«Σήκω και φύγε από εδώ, έχεις ήδη ακουστεί», λέει ο Μπολσονάρου στο βίντεο, το οποίο έχει ευρέως κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σήκω και φύγε από εδώ».

«Βλέπεις, έχεις αυτόν τον χαρακτήρα να λες ανοησίες εδώ», αναφέρει ο Μπολσονάρου, επαναλαμβάνοντας τις επικρίσεις του σε βάρος των κυβερνητών των πολιτειών που έκλεισαν τις επιχειρήσεις και προκάλεσαν οικονομική δυσχέρεια.

Φορώντας μάσκα, η Μπερνάρτ απαντάει στον Μπολσονάρου ότι τον στήριξε στην προεκλογική εκστρατεία του το 2018, κατηγορώντας τον ότι πρόδωσε τον βραζιλιάνικο λαό.

Η Βραζιλία έχει αναδειχθεί σε μία από τις πλέον πληγείσες περιοχές παγκοσμίως από τον νέο κορονοϊό με τον τρίτο μεγαλύτερο απολογισμό νεκρών πίσω από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα