Ο Ν. Αναστασιάδης καλεί τους Κυπρίους να στηρίξουν το Λίβανο

Ο Ν. Αναστασιάδης καλεί τους Κυπρίους να στηρίξουν το Λίβανο
Νίκος Αναστασιάδης Eurokinissi

Εκκληση προς τους Κυπρίους να συνδράμουν στον έρανο για τον Λίβανο απευθύνει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Έκκληση προς τους Κύπριους πολίτες, εταιρείες και επιχειρήσεις να συνδράμουν στον έρανο που βρίσκεται σε εξέλιξη για το Λίβανο απευθύνει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε γραπτή δήλωσή του και απευθυνόμενος προς τον λαό της Κύπρου, ο οποίος, όπως τονίζει ο ΠτΔ, γνωρίζει από δυσκολίες, ο κ. Αναστασιάδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με συναίσθηση του δράματος που βιώνει ο γειτονικός φίλος λαός του Λιβάνου καθώς και των επειγουσών αναγκών σε τρόφιμα που έχει και λαμβάνοντας υπόψη την έκκληση για βοήθεια της φίλης χώρας, απευθύνω έκκληση προς όλους τους Κύπριους πολίτες, τις εταιρείες και επιχειρήσεις, όπως συνδράμουν, προσφέροντας απλόχερα στον έρανο που ξεκίνησε σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου για τη συλλογή συγκεκριμένων ειδών τροφίμων, με την οργάνωση και υπό αιγίδα του Γραφείου του Επιτρόπου Εθελοντισμού.

Είμαι σίγουρος ότι άμεση και αθρόα θα είναι η προσφορά του λαού μας , ο οποίος γνωρίζει από δυσκολίες, έχοντας βιώσει τραγικές καταστάσεις, και ο οποίος διαχρονικά τρέφει αισθήματα φιλίας και εκτίμησης προς τον λαό του Λιβάνου, αλλά και συμπόνιας για τη δοκιμασία που διέρχεται αυτή την ώρα», γράφει σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα