Ο Νασράλα απειλεί το Ισραήλ

Ο Νασράλα απειλεί το Ισραήλ

Εκτόξευση χιλιάδων ρουκετών υπόσχεται στο Ισραήλ ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, σε περίπτωση εισβολής στο Λίβανο. Ομιλία σε χιλιάδες πιστούς στη Βηρυττό

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Σαγέντ Χασάν Νασράλα προειδοποίησε σήμερα το Ισραήλ ότι χιλιάδες ρουκέτες θα πλήξουν το Τελ Αβίβ και άλλες ισραηλινές πόλεις αν το Ισραήλ επιτεθεί στον Λίβανο.

Σε ομιλία του με αφορμή την σιιτική γιορτή της Ασούρα σήμερα, ο Νασράλα είπε ότι η απάντηση της Χεζμπολάχ σε όποια πιθανή ισραηλινή επίθεση θα εκμηδένιζε τις επιθέσεις από τη Γάζα κατά τη διάρκεια της οκταήμερης σύγκρουσης ανάμεσα στο Ισραήλ και την ισλαμιστική Χαμάς.

"Το Ισραήλ, το οποίο κλονίστηκε από μερικές ρουκέτες Fajr-5 σε οκτώ μέρες, πώς θα αντιμετώπιζε χιλιάδες ρουκέτες που θα έπεφταν στο Τελ Αβίβ και αλλού αν επιτίθετο στον Λίβανο;", είπε στην ομιλία του που μεταδόθηκε μέσω βίντεο σε δεκάδες χιλιάδες σιίτες πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική Βηρυτό.

Ο ίδιος είπε ότι οι ρουκέτες που έπληξαν το Ισραήλ στη διάρκεια της σύγκρουσης στη Γάζα είχαν βεληνεκές μεταξύ 40 και 70 χιλιομέτρων, ενώ η Χεζμπολάχ μπορεί να πλήξει οποιοδήποτε σημείο του Ισραήλ, από τα βόρεια σύνορά του μέχρι στα νότια το λιμάνι Εϊλάτ στην Ερυθρά Θάλασσα.

SHARE:

24Media Network