Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει την υποστήριξη της αστυνομίας

Διαβάζεται σε 2'
Ντόναλντ Τραμπ
O Ντόναλντ Τραμπ έχει την στήριξη της αστυνομίας. AP Photo Manuel Balce Ceneta

Η Police Benevolent Association των 30.000 μελών ανακοίνωσε πως θα στηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές, καθώς είναι μονόδρομος για όσους «αγαπούν και σέβονται την επιβολή του νόμου».

Η Police Benevolent Association είναι το μεγαλύτερο αστυνομικό σωματείο της Φλόριντα. Την Πέμπτη 21/3 ανακοίνωσε πως θα υποστηρίξει υποψήφιο στις γενικές εκλογές των ΗΠΑ, τον προσεχή Νοέμβριο.

Κατά του -αρμενικής καταγωγής- προέδρου της PBA, Τζον Καζάντζιαν το ρηθέν, η Ένωση θα υποστηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σε επιστολή του προς το Fox News εξηγεί πως ο Τραμπ «είναι το κατάλληλο άτομο για να χειριστεί τις πολλές κρίσεις που αντιμετωπίζει το έθνος.

Δεν είναι μυστικό ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, υπό την τρέχουσα κυβέρνηση, η Αμερική έχει υποχωρήσει.

Οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου εγκαταλείπουν τις δουλειές τους σε αριθμούς ρεκόρ σε όλη αυτή τη χώρα, η εγκληματικότητα αυξάνεται στις μεγάλες πόλεις μας.

Πάνω από 8 εκατομμύρια μετανάστες έχουν εισέλθει σε αυτήν χώρα, ασκώντας βαριά και αβάσταχτη πίεση στην ικανότητα των τοπικών δήμων να διατηρήσουν αποτελεσματικά τη δημόσια ασφάλεια και να παρέχουν βασικές υπηρεσίες στους πολίτες αυτής της χώρας.

Αυτό το Νοέμβριο, η Αμερική βρίσκεται για άλλη μια φορά σε μια κρίσιμη καμπή. Η επιλογή που κάνουμε για την εκλογή του επόμενου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών θα έχει διαρκή αντίκτυπο στο έθνος μας για τις επόμενες γενιές.

Και για εμάς, η επιλογή είναι πεντακάθαρη.

Εκ μέρους των 30.000 μελών του μεγαλύτερου συνδικάτου επιβολής του νόμου της Φλόριντα, το PBA της Φλόριντα είναι υπερήφανο που σας υποστηρίξει για άλλη μια φορά ως Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών».

Σημείωσε πως πέραν των μελών, θα στηρίξουν τον Τραμπ οι φίλοι, οι συγγενείς τους «και όσοι άλλοι αγαπούν και σέβονται την επιβολή του νόμου».

Για την ιστορία, τα στατιστικά του FBI δείχνουν συνολικά χαμηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας σε εθνικό επίπεδο, ενώ πόλεις όπως η Ουάσινγκτον DC, το Μέμφις και η Νέα Ορλεάνη αναφέρουν αύξηση των δολοφονιών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα