Ο πλουσιότερος του κόσμου για λίγα λεπτά

Ο πλουσιότερος του κόσμου για λίγα λεπτά

Ένας Αμερικανός, είδε στον λογαριασμό του 92.233.720.368.547.800 δολάρια. Πριν προσγειωθεί στην πραγματικότητα, σκέφτηκε να αγοράσει την ομάδα μπέιζμπολ της Φιλαδέλφεια

Το όνομα του είναι  Chris Reynolds και για λίγη ώρα έγινε κατά λάθος ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου. Ο 56χρονος Αμερικανός έγινε Κροίσος χάρη σε ένα λάθος από την  PayPal.

Σύμφωνα με το gizmodo ανοίγοντας τον υπολογιστή του στο PayPal, τον οποίο χρησιμοποιεί για να αγοράζει και να πουλάει αντικείμενα στο eBay τον έπιασε... ζαλάδα από τα 17 ψηφία που αντίκρισε.

Η οθόνη του υπολογιστή του έγραφε  92.233.720.368.547.800 δολάρια δηλαδή περίπου 1300 φορές μεγαλύτερο από το παγκόσμιο ΑΕΠ

Ο 56χρονος αποφάσισε να κλείσει τον υπολογιστή του για να διαπιστώσει  αν έχει γίνει κάποιο λάθος. Όταν τον ξανάνοιξε δυστυχώς γι' αυτόν ένα τεράστιο μηδέν εμφανίστηκε στην οθόνη του.

"Είμαι πολύ υπεύθυνο άτομο. Καταρχήν θα ξεπλήρωνα το εθνικό χρέος. Και μετά θα αγόραζα την ομάδα μπέιζμπολ της Φιλαδέλφεια, αν υπήρχε μία καλή προσφορά", δήλωσε ο για λίγο βαθύπλουτος άνδρας.

Πηγή:Gizmodo

SHARE:

24Media Network