Ο Τσιτσιπάς και η Λυμπερακάκη μαζί στο Ρότερνταμ

Ο Τσιτσιπάς και η Λυμπερακάκη μαζί στο Ρότερνταμ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Στεφανία Λυμπερακάκη μαζί στο Ρότερνταμ Instagram Στεφανίας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Στεφανία Λυμπερακάκη βρέθηκαν στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για αυτή τη συνάντηση.

Η Ελληνίδα εκπρόσωπος στη Eurovision 2020 Stefania βρίσκεται στην Ολλανδία και συνεχίζει τις προετοιμασίες της για την Ελληνική συμμετοχή.

Σύμφωνα με τον OGAEGREECE, το “Superg!rl” της Ελλάδας δεν σταματά να δίνει συνεντεύξεις και να κερδίζει το ενδιαφέρον τόσο των Ελληνικών, όσο και των Ολλανδικών μέσων.

Η Stefania, όμως, είχε και μια συνάντηση με τον γνωστό Έλληνα πρωταθλητή του παγκόσμιου τένις Στέφανο Τσιτσιπά και μάλιστα εντός της έδρας της φετινής Eurovision, στο Ahoy Arena!

Η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε μετά τη νίκη του Στέφανου στο δεύτερο γύρω του τουρνουά ABN ΑΜΡΟ Word Tennis Tournament που διεξάγεται στο Ρότερνταμ στον ίδιο χώρο, και οι δυο τους δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους!

Μάλιστα, η νεαρή Ελληνίδα εκπρόσωπος ευχήθηκε “η ίδια και η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision να κάνει τους Έλληνες τόσο περήφανους όσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς“!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Στέφανος δήλωσε ότι γνωρίζει τη Stefania και ότι είναι μεγάλος eurofan καθώς όπως είπε “παρακολουθώ τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό από 8 χρονών“!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα