Ο υπουργός Υγείας της Βραζιλίας σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο σε διαδηλωτές

Ο υπουργός Υγείας της Βραζιλίας σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο σε διαδηλωτές
Ο υπουργός Υγείας της Βραζιλίας, Μαρσέλο Κεϊρόγκα AP Photo/Eraldo Peres

Μια μέρα πριν διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό, ο υπουργός Υγείας της Βραζιλίας σήκωνε το μεσαίο δάχτυλο σε διαδηλωτές στη Νέα Υόρκη που διαμαρτύρονται για τη διαχείριση της πανδημίας στη Βραζιλία.

Ο υπουργός Υγείας της Βραζιλίας, Μαρσέλο Κεϊρόγκα, το πρωί της Τρίτης ανακοινώθηκε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, ενώ βρισκόταν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη και είχε συναντηθεί με μια σειρά από υψηλά ιστάμενα πολιτικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο Μπόρις Τζόνσον και ο Ζαΐρ Μπολσονάρο.

Ωστόσο, το προηγούμενο βράδυ, μετά από συνάντηση που είχε με τον βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, ο βραζιλιάνος υπουργός προχώρησε σε μια κίνηση που προκάλεσε έντονη συζήτηση στα social media, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο σε ανθρώπους που διαδήλωναν κατά του ακροδεξιού (και ανεμβολίαστου) προέδρου Μπολσονάρο και της διαχείρισης της πανδημίας του κορονοϊού.

Η βραζιλιάνα δημοσιογράφος Raquel Krähenbühl ανάρτησε στο Twitter βίντεο εννέα δευτερολέπτων το βράδυ της Δευτέρας, όπου φαίνεται ο οργισμένος υπουργός Υγείας να αντιδρά μέσα από ένα βαν καθώς έφευγε από το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών.

“Βίντεο με τον υπουργό Υγείας να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο σε διαδηλωτές στη Νέα Υόρκη”, έγραψε η δημοσιογράφος στο Twitter, με το βίντεο να συγκεντρώνει πάνω από ένα εκατομμύριο views μέχρι σήμερα.

“Υπουργός πάει στη Νέα Υόρκη, δείχνει στους διαδηλωτές το μεσαίο δάχτυλο και βγαίνει θετικός στον κορονοϊό. Ακούγεται σαν ψέμα, αλλά δεν είναι”, σχολιάζει σχετικά η Daily Mail:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα