Οχάιο: Σάλος με YouTubers που έδωσαν τον υιοθετημένο γιο τους επειδή είχε αυτισμό

Οχάιο: Σάλος με YouTubers που έδωσαν τον υιοθετημένο γιο τους επειδή είχε αυτισμό
Η Μάικα και ο Τζέιμς Στάφερ Glomex

Κατακραυγή για τους γονείς που έδωσαν τον υιοθετημένο αυστιστικό γιο τους. Του είχαν φτιάξει κανάλι το στο Youtube, αποσπώντας μεγάλα έσοδα.

Σάλος έχει δημιουργηθεί στο Οχάιο των ΗΠΑ εδώ και λίγες μέρες, με ένα ζευγάρι που αποφάσισε να δώσει σε άλλη οικογένεια το αγόρι που είχε υιοθετήσει, με τον ισχυρισμό πως ήταν πολύ δύσκολη η ανατροφή του λόγω του αυτισμού.

Το ζευγάρι δέχτηκε κατακραυγή, καθώς τα τελευταία τρία χρόνια κατέγραφαν τη ζωή του αυτιστικού αγοριού τους και του είχαν ανοίξει κανάλι στο YouTube, από το οποίο αποσπούσαν μεγάλα έσοδα. Το ανδρόγυνο είχε συνάψει επικερδή συμβόλαια με χορηγούς και διέθετε πάνω από 700.000 εγγεγραμμένους χρήστες στο κανάλι του. 

Τους τελευταίους τέσσερις μήνες ο μικρός Χάξλει σταμάτησε να εμφανίζεται στα βίντεο της οικογένειας και μετά από ερωτήσεις, το ζευγάρι αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως έδωσε τον μικρό σε άλλη οικογένεια, λέγοντας πως η συμπεριφορά του αγοριού έκανε την ανατροφή του στην οικογένεια πολύ δύσκολη, χωρίς, ωστόσο, να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. 

“Οι τελευταίοι τέσσερις μήνες είναι ό,τι χειρότερο μπορούσα να φανταστώ”, δήλωσε η Μάικα Στάφερ για την απόφασή τους, ενώ ο σύζυγός της, Τζέιμς Στάφερ, είπε: “Με την υιοθεσία από το εξωτερικό, μερικές φορές υπάρχουν άγνωστα και θολά σημεία στους φακέλους. Όταν ο Χάξλεϊ ήρθε σπίτι υπήρχαν περισσότερες δυσκολίες απ’ ό,τι περιμέναμε και δεν μας είχαν ενημερώσει”.

Πολλοί ήταν εκείνοι που επέκριναν το ζευγάρι, κατηγορώντας το ότι “ξεφορτώθηκε” τον μικρό Χάξλεϊ, αφού πρώτα τον εκμεταλλεύτηκε για να κάνει καριέρα στο Youtube και να βγάλει χρήματα. “Μπόρεσα να δω μόνο το μισό βίντεο με τα ψεύτικα δάκρυά της. Είναι αποκρουστικό. Εάν το βιολογικό της παιδί διαγνωστεί με αυτισμό, θα το εγκαταλείψει κι αυτό;”, έγραψε χρήστης του Twitter.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version