Οδηγός για μητέρες από το ISIS: Πως να μεγαλώσετε "μωρά τζιχαντιστές"

Οδηγός για μητέρες από το ISIS: Πως να μεγαλώσετε "μωρά τζιχαντιστές"

Πώς το ισλαμικό κράτος φροντίζει να γαλουχεί από την κούνια τους το νέο αίμα στρατιωτών της Τζιχάντ, στη χρήση όπλων και τις πολεμικές τέχνες (Pics)

Το ισλαμικό κράτος κυκλοφόρησε έναν οδηγό για νέες μητέρες με "πολύτιμες συμβουλές" για τον τρόπο που θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους σωστά, στις αρχές της Τζιχάντ, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Το εγχειρίδιο έχει τίτλο "Ο ρόλος των αδερφών μας στη Τζιχάντ" και ουσιαστικά υπογραμμίζει πως ο ρόλος της γυναίκας στη Τζιχάντ είναι να μεγαλώσει τα παιδιά της και να τα εκπαιδεύσει σωστά τόσο σε φυσική κατάσταση, όσο και πνευματικά.

Όπως επιμένει ο οδηγός, η μύηση στις αρχές της πίστης τους, θα πρέπει να ξεκινήσει από μωρά, αφού όπως αναγράφεται "δεν πρέπει να περιμένετε να γίνουν επτά χρόνων για να ξεκινήσετε, γιατί ίσως είναι πολύ αργά μέχρι τότε"!

Οδηγός για μητέρες από το ISIS: Πως να μεγαλώσετε

Ανάμεσα στα άλλα η ISIS παρακινεί τις μητέρες να κοιμίζουν τα παιδιά τους με ιστορίες για τις ηρωικές μάχες των Τζιχαντιστών, ενώ προειδοποιούν πως πρέπει να απαγορεύουν την τηλεόραση αφού αυτή οδηγεί σε "νοητική και φυσική απώλεια". Αντίθετα συστήνει μια σειρά από διαδραστικά πολυμέσα, στρατιωτικά βιβλία, βίντεο και ιστοσελίδες που θα ενισχύσουν το φρόνημα των παιδιών.

Οδηγός για μητέρες από το ISIS: Πως να μεγαλώσετε

Όπως όμως τονίζει το βιβλίο, μια μητέρα πρέπει να φροντίζει και για την φυσική κατάσταση του παιδιού της. Ο οδηγός προτείνει να κατασκευαστούν ομοιώματα του εχθρού ή σάκοι του μποξ ώστε να αυξάνουν τη δύναμή τους και να μπορούν να κατευθύνουν και να ελέγξουν την οργή τους. Επιπλέον, τα παιδιά καλό είναι να ξεκινήσουν νωρίς σκοποβολή και να μάθουν να χρησιμοποιούν μια σειρά από όπλα, αρχικά χρησιμοποιώντας τα παιχνίδια τους. Για παράδειγμα προτείνει τα "βελάκια" ως πολύ καλή εξάσκηση για να μπορέσει ένα παιδί να βελτιώνει τη συνεργασία ματιού-χεριού.

Οδηγός για μητέρες από το ISIS: Πως να μεγαλώσετε

Τέλος, όπως αναφέρεται στο εγχειρίδιο, τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν πολεμικές τέχνες, να είναι δεινοί κολυμβητές, οδηγοί και αναβάτες αλόγων. Επιπλέον συστήνεται η ενθάρρυνση να εκπαιδεύονται στον προσανατολισμό σε άγνωστο περιβάλλον, αλλά και την κατασκήνωση στην ύπαιθρο.

Οδηγός για μητέρες από το ISIS: Πως να μεγαλώσετε

"Είναι σημαντικό για τη Δύση να αντιληφθεί πως αυτές οι ομάδες θέλουν να γίνει ευρύτερα γνωστή η κατήχηση που λαμβάνει χώρα στις τάξεις τους" σημειώνει ο διευθυντής του Αμερικανικού Ινστιτούτου Έρευνας στη Μέση Ανατολή Στίβεν Σταλίνσκι. "Η νέα γενιά μουσουλμάνων έχει ήδη υποστεί πλύση εγκεφάλου ώστε να μισεί τη Δύση και να αποζητά τον Ιερό Πόλεμο (Τζιχάντ)" σημειώνει ο Αμερικανός. "Είναι εκπαιδευμένοι στα πεδία των μαχών και ξέρουν να κατασκευάζουν βόμβες και ζώνες αυτοκτονίας, να αποκεφαλίζουν και να σταυρώνουν αθώους ανθρώπους. Αυτό είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι" εξηγεί. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τζιχαντιστής ανέλαβε την ευθύνη για τη φονική επίθεση εναντίον νιγηριανών κυανοκράνων της Minusma

Στα "σχολεία" της τζιχάντ: Με ποιόν τρόπο το Ισλαμικό Κράτος εκπαιδεύει ανήλικα

SHARE:

24Media Network