Οι Ρόλινγκ Στόουνς απαιτούν από τον Τραμπ να σταματήσει να χρησιμοποιεί τα τραγούδια τους

default image

Μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που έχουν απαγορεύσει στον δισεκατομμυριούχο υποψήφιο για Πρόεδρο των Η.Π.Α. να χρησιμοποιήσει τραγούδια τους στην προεκλογική του εκστρατεία είναι η Σακίρα, οι RΕΜ, ο Νιλ Γιανγκ και ο Ρότζερ Γουότερς. Στη μακρά αυτή λίστα προστίθενται τώρα και οι Ρόλινγκ Στόουνς.

Οι Ρόλινγκ Στόουνς με τη σειρά τους, αρνήθηκαν να χρησιμοποιεί τραγούδια τους στην προεκλογική εκστρατεία του ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα του αμερικανικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ.

“Οι Ρόλινγκ Στόουνς ουδέποτε επέτρεψαν στην εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιεί τραγούδια τους και απαίτησαν αυτό να σταματήσει αμέσως”, εξηγεί σε ανακοίνωσή του το συγκρότημα.

Ο Τραμπ χρησιμοποιεί στις συγκεντρώσεις του κυρίως τα τραγούδια “You Can’t Always Get What You Want” και “Start Me Up”. Επίσης,  η δισκογραφική εταιρεία Everlast απαίτησε τον περασμένο μήνα να σταματήσει η χρησιμοποίηση του τραγουδιού “Jump Around” του παλιού συγκροτήματος της ραπ House of Pain.

Ο Τραμπ φαίνεται σίγουρο ότι θα είναι τον Νοέμβριο ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές αφού μετά τη νίκη του την Τρίτη στις προκριματικές της Ιντιάνα, οι τελευταίοι αντίπαλοί του, ο Τεντ Κρουζ και ο Τζον Κέισικ, εγκατέλειψαν την κούρσα για το χρίσμα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα