Ολλανδία: Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο του Μάαστριχτ μετά από απειλή για βόμβα

Το αεροδρόμιο του Μάαστριχτ στην Ολλανδία
Το αεροδρόμιο του Μάαστριχτ στην Ολλανδία TWITTER

Μετά από έρευνα που διεξήγαγαν στο αεροδρόμιο του Μάαστριχτ οι ένοπλες δυνάμεις της Ολλανδίας για απειλή για βόμβα, αποδείχθηκε ότι η αναφορά ήταν ψευδής.

Έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει στο αεροδρόμιο του Μάαστριχτ, στην Ολλανδία, το οποίο το απόγευμα της Πέμπτης (25/11) εκκενώθηκε μετά από απειλή για βόμβα, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρει μέσω του Twitter η Royal Netherlands Marechaussee, μία από τις δύο εθνικές αστυνομικές δυνάμεις στην Ολλανδία, μαζί με την Εθνική Αστυνομία, "έπειτα από εκτεταμένη έρευνα σήμερα το απόγευμα στο αεροδρόμιο του Μάαστριχτ του Άαχεν μετά από απειλή για βόμβα, αποδείχθηκε ότι ήταν ψευδής αναφορά και η παραπομπή έχει αρθεί".

Νωρίτερα, μέσω του ενημερωτικού ιστότοπου limburger.nl, έγινε γνωστό πως δεν πραγματοποιούνταν καμία πτήση και όλο το προσωπικό του αεροδρομίου είχε εγκαταλείψει τον χώρο.

Επίσης, ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι βρίσκονταν στο αεροδρόμιο, ενώ σε περίπτωση που βρισκόταν οτιδήποτε ύποπτο η Υπηρεσία Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (EOD) θα παρενέβαινε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ολλανδία
SHARE:

24Media Network