Κλαίνε οι οπαδοί του BDSM στη Βρετανία: Οι ροζ ταινίες γίνονται πιο soft

Κλαίνε οι οπαδοί του BDSM στη Βρετανία: Οι ροζ ταινίες γίνονται πιο soft

Λογοκρισία στο βρετανικό πορνό. Τι θα απαγορεύεται από εδώ και στο εξής

Άσχημα τα μαντάτα για τους λάτρεις του BDSM στη Μεγάλη Βρετανία. Ο κανονισμός για τις οπτικοακουστικές παραγωγές πορνογραφίας της χώρας γίνεται αυστηρός και απαγορεύει από το εξής δέκα δραστηριότητες στις οποίες επιδίδονται συχνά οι πορνοστάρ.

Ειδικότερα, οι βρετανοί θεατές θα πρέπει να ξεχάσουν δέκα δραστηριότητες καθώς θα απαγορεύεται να προβάλλονται στις βρετανικές παραγωγές πορνό.

Αυτό σημαίνει ότι απαγορεύονται οι ξυλιές, το ράπισμα, το επιθετικό μαστίγωμα, η δείσδυση οποιουδήποτε αντικειμένου σχετίζεται με βία, η σωματική ή λεκτική κακοποίηση (ανεξαρτήτως αν υπάρχει συναίνεση), η ουρολαγνεία (γνωστή και σαν "water sports"), η γυναικεία "εκσπερμάτιση", η μίμηση στραγγαλισμού, το κάθισμα σε πρόσωπο και η διείσδυση του κάτω μέρους του χεριού στον κόλπο (Fisting).

Μάλιστα, τα τρία τελευταία αναφέρονται στον κανονισμό ως και επικίνδυνα να προκαλέσουν καταστάσεις απειλής της ζωής.

"Πρόκειται απλά για ένα σύνολο ηθικών αποφάσεων που πάρθηκε από ανθρώπους που έχουν αγωνιστεί για να σταματήσουν τους Βρετανούς από το να βλέπουν πορνό", είπε η Jerry Barnett, ιδρύτρια της εν λόγω εκστρατείας "Sex and Censorship".

πηγή: metro.co.uk

SHARE:

24Media Network