Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2023: Αφιερωμένο στον σημερινό τελικό το doodle της Google

Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2023: Αφιερωμένο στον σημερινό τελικό το doodle της Google
google

Το doodle της google για τον σημερινό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. Αγγλία και Ισπανία θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για το πολυπόθητο τρόπαιο της Fifa στο Stadium Australia στο Σίδνεϊ.

Η google γιορτάζει με το σημερινό της doodle τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών που έχει προγραμματιστεί για αργότερα σήμερα.

Η Αγγλία και η Ισπανία θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για το πολυπόθητο τρόπαιο της Fifa στο Stadium Australia στο Σίδνεϊ. Αυτός είναι ο πρώτος τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Fifa Γυναικών στον οποίο δεν θα συμμετάσχουν ούτε οι Ηνωμένες Πολιτείες ούτε η Γερμανία.

Η Αγγλία είχε νικήσει την Αυστραλία με 3-1 για να φτάσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, ενώ η Ισπανία είχε νικήσει τη Σουηδία με 2-1 στην ημιτελική αναμέτρηση.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, που είχαν στην κατοχή τους το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, έχασαν από τη Σουηδία στη διαδικασία των πέναλτι στη φάση των “16”, ενώ η δύο φορές πρωταθλήτρια Γερμανία δεν μπόρεσε να περάσει καν στα νοκ άουτ παιχνίδια. Άλλα βαριά ονόματα, όπως η φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης Ολλανδία, έχασαν από την Ισπανία στον προημιτελικό, ενώ η πρωταθλήτρια του 1995 δεν μπόρεσε να περάσει τη φάση των 16.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα