Πακιστάν: Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο των 2 εφήβων κοριτσιών- Συνελήφθησαν ο πατέρας και ο θείος τους

Πακιστάν: Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο των 2 εφήβων κοριτσιών- Συνελήφθησαν ο πατέρας και ο θείος τους
Θρήνος στο Καράτσι του Πακιστάν AP

Τα κορίτσια δολοφονήθηκαν επειδή κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζονταν παρέα με έναν άνδρα. Η αστυνομία μιλά για "έγκλημα τιμής".

Η πακιστανική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό μετά τη δολοφονία δύο εφήβων κοριτσιών, τα οποία διακρίνονται σε ένα βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral, να φιλούν έναν άνδρα.

Τα κορίτσια δολοφονήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στη βαθιά συντηρητική και εμπόλεμη περιοχή του Βόρειου Ουαζιριστάν, σε μια υπόθεση που η αστυνομία υποψιάζεται πως πρόκειται για «έγκλημα τιμής».

Η αστυνομία αναφέρει ότι το βίντεο, το οποίο, όπως πιστεύει, οδήγησε στον φόνο των κοριτσιών, γυρίστηκε πριν από έναν χρόνο, ωστόσο μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Τα κορίτσια ήταν αδελφές, ονομάζονταν Τζασίμα Μπίμπι και Σάιντα Μπίμπι», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Βόρειου Ουαζιριστάν Σαφιουλάχ Γκανταπούρ στο Ρόιτερς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο άνδρας που διακρίνεται στο βίντεο, διάρκειας 44 δευτερολέπτων, να φιλάει τις αδελφές συνελήφθη χθες, Δευτέρα, μαζί με έναν φίλο του, ο οποίος, όπως πιστεύει η αστυνομία, ανάρτησε το βίντεο στο διαδίκτυο. Ωστόσο, ο ύποπτος για τον φόνο κατάφερε να διαφύγει στο Καράτσι.

Επιπλέον, έγινε γνωστό από την αστυνομία ότι ο πατέρας και ο θείος των κοριτσιών επίσης συνελήφθησαν, καθώς θεωρήθηκαν ύποπτοι ότι απέκρυψαν τη δολοφονία και αποδεικτικά στοιχεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα