Παντρεύεται για 3η φορά στα 85 του χρόνια ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Παντρεύεται για 3η φορά στα 85 του χρόνια ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η Μάρτα Φασκίνα instagram

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η 32χρονη Μάρτα Φασκίνα θα γιορτάσουν την αγάπη τους με έναν ημι-επίσημο γάμο το Σάββατο 19 Μαρτίου.

Για τρίτη φορά θα ντυθεί γαμπρός ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της ιταλικής εφημερίδας ilfattoquotidiano πρόκειται να γιορτάσει την αγάπη του με την κατά 53 χρόνια μικρότερή του Μάρτα Φασκίνα, το Σάββατο 19 Μαρτίου με μια “ημι-επίσημη” τελετή όπως την αποκαλεί η εφημερίδα, χωρίς να διακυβεύονται περιουσιακά στοιχεία.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι πριν από περίπου έναν μήνα είχε αναφέρει “Η αγάπη μας δεν χρειάζεται να επισημοποιηθεί. Σχεδιάζουμε στο κοντινό μέλλον να τη γιορτάσουμε όπως της αξίζει, σε μια συνάντηση που θα βρεθούν τα παιδιά μου και οι αγαπημένοι μας φίλοι”.

Η μέλλουσα σύζυγος του Μπερλουσκόνι είναι βουλευτής του κόμματός του, Forza Italia ενώ είχε ξεκινήσει ως εργαζόμενη στο γραφείο Τύπου της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μίλαν.

Ο στενός φίλος του Πούτιν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, σκεφτόταν να αναβάλλει τον γάμο εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, όμως τελικά το γεγονός θα λάβει χώρα κανονικά, με περίπου 60 καλεσμένους σε πολυτελή βίλα του στο Μιλάνο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα