Πάολα και Καραφώτης τραγούδησαν σε covid free συναυλία στο Ισραήλ

Πάολα και Καραφώτης τραγούδησαν σε covid free συναυλία στο Ισραήλ
Η Πάολα σε συναυλία στο Ισραήλ Instagram / @paola_official__

Έλληνες καλλιτέχνες πραγματοποιούν συναυλίες στο Ισραήλ, την χώρα που έχει επιστρέψει στην κανονικότητα. Τι είπε ο Κώστας Καραφώτης.

Βαθιά ανάσα για τους πρώτους Έλληνες καλλιτέχνες που έδωσαν συναυλία στο ελεύθερο από την πανδημία Ισράηλ, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (26/04).

Πάολα και Κώστας Καραφώτης είναι οι τραγουδιστές που εγκαινίασαν μία σειρά συναυλίων στη χώρα όπου η ζωή έχει επιστρέψει στην κανονικότητα. Οι Έλληνες καλλιτέχνες φαίνονταν ενθουσιασμένοι και ανέβαζαν συνεχώς στα social media τις στιγμές πριν και κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Η συναυλία ενθουσίασε το ισραηλινό κοινό και έγινε στο πάρκο Γκνέι Γιεχο-σούα στο Τελ Αβίβ με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

Όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία είχαν εμβολιαστεί ή είχαν ανοσία αφού είχαν περάσει κορονοϊό. Παρουσίασαν μάλιστα τα ειδικά “διαβατήρια” για να πιστοποιήσουν τα εμβόλια ή την ανοσία τους. Με το 60% του πληθυσμού να έχει εμβολιαστεί οι συναυλίες έχουν ξεκινήσει από το Μάρτιο.

Μετά από ένα χρόνο κλεισμένοι σπίτι σε απομονωμένο περιβάλλον, νιώθω υπέροχα να βγαίνω έξω και να απολαμβάνω δημόσια θεάματα”, δήλωσε κάτοικος του Ισραήλ.

Προσεχώς αναμένεται να εμφανιστούν στο Τελ Αβίβ δυο ακόμη γνωστοί Έλληνες τραγουδιστές, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Νίκος Βέρτης, για τον οποίο είχε γίνει γνωστή η εμφάνισή του πριν από αρκετές βδομάδες.

Όσα δήλωσε ο Κώστας Καραφώτης

Για τη συναυλία στο Ισραήλ και την όλη εμπειρία μίλησε στο MEGA ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης.

“Χαιρόμαστε ιδιαίτερα. Είχα να τραγουδήσω πολύ καιρό live σε κοινό όπως χθες βράδυ. Δώσαμε όμορφα λαϊκά τραγούδια, ένα αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη”, σημείωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

“Ήταν υπέροχα. Τους αρέσουν αυτά που ακούνε, τους αρέσει η ελληνική μουσική. Το χάρηκαν πολύ οι ισραηλινοί. Εντυπωσιάστηκα με την Πάολα και το πώς μπορεί να ερμηνεύσει τέτοια τραγούδια. Πρώτη φορά συνεργάζομαι μαζί της”, πρόσθεσε.

Τέλος ο τραγουδιστής μίλησε για το πως είναι η ζωή στο Ισραήλ. “Σα να μη το πιστεύουμε. Οι άνθρωποι κυκλοφορούν κανονικά, όπως κυκλοφορούσαμε κάποτε. Εστιατόρια, δρόμοι, όλα είναι ανοιχτά. Κάνουν μπάνιο στην θάλασσα. Είναι όλοι χαρούμενοι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα