Πάρις Χίλτον: Η μαρτυρία της για σεξουαλική κακοποίηση στο σχολείο

Πάρις Χίλτον: Η μαρτυρία της για σεξουαλική κακοποίηση στο σχολείο
Η Πάρις Χίλτον στην κατάθεσή της στη Γιούτα Rick Bowmer / Associated Press

Συγκλονίζει η κατάθεση της Πάρις Χίλτον για την κακοποίηση που καταγγέλλει ότι υπέστη στη Γιούτα. Μπήκε μπροστά στην μάχη για να κλείσει το σχολείο-κολαστήριο.

Η Πάρις Χίλτον κατέθεσε τη μαρτυρία της, για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν έφηβη, σε Ειδική Επιτροπή της Πολιτειακής Βουλής στη Γιούτα κατά τη συζήτηση σχεδίου νόμου για την προστασία των παιδιών από την κακοποίηση.

Η χρυσή κληρονόμος είχε συγκλονίσει πριν από μερικούς μήνες, όταν εξομολογήθηκε πως υπέστη ψυχολογική και σωματική κακοποίηση, ενώ βρισκόταν στο οικοτροφείο Provo Canyon στη Γιούτα, όπου την είχαν στείλει οι γονείς της.

Μάλιστα, πρόσφατα η ίδια πρωτοστάτησε σε διαμαρτυρία με πλακάτ έξω από το συγκεκριμένο σχολείο στη Γιούτα, μαζί με εκατοντάδες ανθρώπους που βίωσαν την ίδια κακοποίηση.

Στην κατάθεσή της στην Ειδική Επιτροπή η Πάρις Χίλτον ανέφερε, μεταξύ άλλων:

“Εκείνο το μικρό δωμάτιο γεμάτο σημάδια βασανισμών και ξεραμένου αίματος, χωρίς αποχωρητήριο, είναι μια από τις πιο ζωηρές και τραυματικές μνήμες που έχουν στιγματίσει τη ζωή μου. Έδεναν τα παιδιά, τα χτυπούσαν, τα πετούσαν στους τοίχους, τα έπνιγαν και τα κακοποιούσαν σεξουαλικά. Είμαι απόδειξη ότι τα πλούτη δεν σε προστατεύουν από την βία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα