Πιάσε με αν μπορείς (τελικά μπόρεσαν): Κολομβιανός για μήνες το έπαιζε πρέσβης του Λιβάνου

Μπορεί ένας Κολομβιανός στην ίδια του τη Χώρα να πείσει τους πάντες ότι είναι Πρέσβης του Λιβάνου; Ο Jeison Neck Jair Garcia τα κατάφερε με αποτέλεσμα να κάνει μια χλιδάτη ζωή (Pics)

Για αρκετούς μήνες ο Jeison Neck Jair Garcia κατάφερε να ξεγελάσει τις κολομβιανές αρχές ότι είναι Λιβανέζος διπλωμάτης χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι πλαστές ταυτότητες και την εξυπνάδα του.

Ο Jeison κατάφερε να όλους αυτούς τους μήνες να απολαύσει όλες τις ανέσεις που μπορεί να έχει ένας αξιωματούχος. Έμενε στα καλύτερα ξενοδοχεία και δειπνούσε στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

Όταν κάποια στιγμή τον συνέλαβαν είπε απλά ότι έπαιζε μια φάρσα και δεν είχε πρόθεση να "πειράξει κανέναν". Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι ότι κατάφερε να πείσει αρκετούς ανθρώπους ότι ήταν διπλωμάτης έχοντας στην κατοχή του δύο πλαστές ταυτότητες στις οποίες αυτοπροσδιοριζόταν ως Πρέσβης της Δημοκρατίας του Λιβάνου.

Related content  

Ο "Πρέσβης" συναντήθηκε με τους Δημάρχους των πόλεων της  Bucaramanga της  Málaga και της Santander Gámbita και έγινε δεκτός με τιμές. Το θράσος του ήταν τόσο μεγάλο που συνομιλούσε για την ισραηλινο-παλαιστινιακή διένεξη με άλλους αξιωματούχους.

Related content

Τελικά πιάστηκε στα πράσα από τον συνταγματάρχης Alejandro Lopez που τον άκουσε να μιλά Ισπανικά χωρίς ξενική προφορά.

Πηγή: odditycentral

SHARE:

24Media Network