Ρώσοι ζήτησαν από στρατιώτες να παραδοθούν – Απάντησαν “άντε γ@@@τε” και τους σκότωσαν

Ρώσοι ζήτησαν από στρατιώτες να παραδοθούν – Απάντησαν “άντε γ@@@τε” και τους σκότωσαν
Twitter @SethAbramson

Ρωσικό πλοίο προσέγγισε ένα νησάκι με στρατιώτες στην Ουκρανία. Τους απείλησαν πως αν δεν παραδοθούν, θα τους χτυπήσουν. Τους απάντησαν "άντε γ@@@τε" και τότε τους "γάζωσαν".

Σε εξέλιξη βρίσκεται η στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, με τους μεν να επιτίθενται και τους δε να προσπαθούν να προστατέψουν τη χώρα τους.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που κυκλοφορεί στα social media δείχνει μια ομάδα 13 Ουκρανών στρατιωτών, οι οποίοι δεν δέχτηκαν να παραδοθούν στις ρωσικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για στρατιώτες σε φυλάκιο που βρίσκεται σε ένα μικρό νησάκι, το οποίο ονομάζεται Ζμίνι και βρίσκεται νότια της Οδησσού στη Μαύρη Θάλασσα.

Ρωσικό πολεμικό πλοίο προσέγγισε το νησί και οι ρωσικές δυνάμεις απείλησαν τους στρατιώτες πως αν δεν παραδοθούν, θα ανοίξουν πυρ εναντίον τους. Οι ουκρανοί στρατιώτες απάντησαν “άντε γ@@@τε” και τότε τους “γάζωσαν”.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε την Πέμπτη (24/02) ότι θα αποδώσει μετά θάνατον τιμές στις δυνάμεις ασφαλείας που σκοτώθηκαν, αφού αρνήθηκαν να παραδοθούν σε ρωσικό πολεμικό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα..

“Στο νησί μας Zmiinyi, υπερασπίζοντάς το μέχρι τέλους, όλοι οι συνοριοφύλακες πέθαναν ηρωικά. Δεν τα παράτησαν”, είπε ο Ζελένσκι.

Αργότερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε πως οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν, τελικά, το νησί Ζμίνι, στη Μαύρη Θάλασσα, αφού παραδόθηκαν 82 Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονταν εκεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο και ακούστε τον διάλογο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα