Πόλεμος στην Ουκρανία: Τη Δευτέρα οι “χωρίς προϋποθέσεις” διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τη Δευτέρα οι “χωρίς προϋποθέσεις” διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας
Ο Βολόντιμιρ Ζελένσκι 2021 AP

Στα σύνορα Ουκρανίας - Λευκορωσίας θα λάβουν χώρα οι διαπραγματεύσεις της ρωσικής και ουκρανικής αντιπροσωπείας το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με Ουκρανό υπουργό.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας Εβγκένι Γενίν δήλωσε ότι συνομιλίες μεταξύ ρωσικών και ουκρανικών αντιπροσωπειών θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Δευτέρας (28/02), όπως ανέφερε το CNN.

Το γραφείο του προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο τηλεφώνησε στον Ουκρανό πρόεδρο νωρίτερα την Κυριακή (27/02).

“Συμφώνησαν ότι η ουκρανική αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με τη ρωσική χωρίς προϋποθέσεις στα σύνορα Ουκρανίας-Λευκορωσίας, κοντά στον ποταμό Πρίπιατ”, ανέφερε το γραφείο του.

“Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο έχει αναλάβει την ευθύνη να διασφαλίσει ότι όλα τα αεροπλάνα, τα ελικόπτερα και οι πύραυλοι που σταθμεύουν στο έδαφος της Λευκορωσίας θα παραμείνουν στο έδαφος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, της συνάντησης και της επιστροφής της ουκρανικής αντιπροσωπείας”, συνέχισε το γραφείο του προέδρου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα