Η πρώτη παρέμβαση της Πρώτης Κυρίας: Η Τζιλ Μπάιντεν έδωσε το στίγμα της

Διαβάζεται σε 1'
Η πρώτη παρέμβαση της Πρώτης Κυρίας: Η Τζιλ Μπάιντεν έδωσε το στίγμα της
Η Τζιλ Μπάιντεν στην αγκαλιά του συζύγου της AP

Η εκπαιδευτικός στο επάγγελμα Τζιλ Μπάιντεν ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους της για την υπερπροσπάθεια μέσα στην πανδημία.

Η πρώτη δημόσια παρέμβαση της Τζιλ Μπάιντεν με την ιδιότητα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ είχε ιδιαίτερη σημασία.

Η κα Μπάιντεν, πρώην εκπαιδευτικός, θέλησε στο πρώτο μήνυμά της να ευχαριστήσει τους Αμερικανούς εκπαιδευτικούς για την ηρωική, όπως τη χαρακτήρισε, προσπάθειά τους να προσφέρουν στους μαθητές τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

“Ποτέ δεν αισθάνθηκα περισσότερο περήφανη για το επάγγελμά μας” τόνισε η Πρώτη Κυρία για να συμπληρώσει: “Φανήκατε όλο αυτό το διάστημα πολύ δυνατοί και ήρθε η ώρα να φανούμε εμείς δυνατοί για σας”.

Η κυρία Μπάιντεν, 70 χρονών, έχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους στα παιδαγωγικά και δίδαξε την αγγλική γλώσσα για 13 χρόνια. Eν συνεχεία εργάστηκε με εφήβους σε ψυχιατρικά νοσοκομεία. Κατά τη διάρκεια της θητείας του συζύγου της ως αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα κράτησε την εργασία της σε μία ασυνήθιστη κίνηση.

Παντρεύτηκε τον Τζο Μπάιντεν το 1977 (ο δεύτερος γάμος του Αμερικανού προέδρου) και μαζί απέκτησαν μία κόρη, την Ασλεϊ, που γεννήθηκε το 1981.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα