Ρωσία: Στους 37 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου

Υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες επιχειρούν οι διασώστες στη Ρωσία, στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε πιθανότατα λόγω διαρροής φυσικού αερίου
Υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες επιχειρούν οι διασώστες στη Ρωσία, στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε πιθανότατα λόγω διαρροής φυσικού αερίου AP

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των θυμάτων από την κατάρρευση του πολυόροφου κτιρίου στην πόλη Μαγκνιτογκόρσκ.

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους όταν κατέρρευσε μεγάλο μέρος πολυκατοικίας στην πόλη Μαγκνιτογκόρσκ, στα Ουράλια, ανέρχεται σε τουλάχιστον 37, ενημέρωσε πριν από λίγο εκπρόσωπος του υπουργείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο οποίος μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

«Ο αριθμός των θανόντων αυξήθηκε στους 37», είπε ο εκπρόσωπος.

Κατά τον ίδιο, μέχρι τώρα έχουν αναγνωριστεί 22 θύματα, συμπεριλαμβανομένων 3 παιδιών.

ADVERTISING

Τμήμα της πολυκατοικίας κατέρρευσε όταν σημειώθηκε έκρηξη νωρίς το πρωί της Δευτέρας στη Μαγκνιτογκόρσκ, βιομηχανική πόλη στην περιφέρεια Τσελιάμπινσκ, 1.700 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας, στα Ουράλια. Η κατάρρευση οφειλόταν σε έκρηξη που οι αρχές θεωρούν πως προκάλεσε η διαρροή αερίου θέρμανσης.

Σχεδόν 1.100 άνθρωποι κατοικούσαν στο κτίριο από μπετόν που ανεγέρθηκε το 1973 -- την εποχή τηςΕΣΣΔ -- και είχε 35 διαμερίσματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ρωσία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ρωσία: Στους 28 οι νεκροί από την κατάρρευση της πολυκατοικίας

Κατάρρευση πολυκατοικίας στη Ρωσία: Επιχείρηση διάσωσης στους -27 βαθμούς

Ρωσία: Στους δεκαεννέα οι νεκροί από την κατάρρευση πολυκατοικίας

SHARE:

24Media Network