Ρωσίδα δημοσιογράφος στέλνει απειλητικό μήνυμα: Γ' Παγκόσμιος, πυρηνικά και "όλοι θα πεθάνουμε κάποτε..."

Η Μαργκαρίτα Σιμονιάν

Νέα ανατριχιαστική απειλή από τη Μόσχα μέσω δημοσιογράφου - "συνεργάτη" του Πούτιν, η οποία θεωρεί πιο πιθανό ένα πυρηνικό χτύπημα απ' ότι να δεχτεί η Ρωσία την ήττα στην Ουκρανία.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα εξαπολύσει έναν ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο στη Δύση αντί να αποδεχτεί την ήττα στην Ουκρανία, σύμφωνα με δημοσιογράφο και στενή συνεργάτιδα του Κρεμλίνου, στην τελευταία ανατριχιαστική απειλή από τη Μόσχα.

Η δημοσιογράφος του RT Μαργκαρίτα Σιμονιάν, και εκ των βασικών προπαγανδιστικών "όπλων" του Κρεμλίνου, δήλωσε, όπως αναφέρει η Daily Mail, ότι είναι "πιθανότερο το ξέσπασμα του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου ή ένα πυρηνικό χτύπημα, από το να δεχθεί την ήττα η Ρωσία στην Ουκρανία".

ADVERTISING

Πιο συγκεκριμένα, η Σιμονιάν δήλωσε σε εκπομπή στο Rossiya 1: "Θεωρώ τον Γ' Παγκόσμιο πιο ρεαλιστικό, γνωρίζοντας εμάς, γνωρίζοντας τον ηγέτη μας, τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Η πιο απίθανη έκβαση, να τελειώσουν με πυρηνικό χτύπημα, μου φαίνεται πιο πιθανή από την εκδοχή της ήττας στην Ουκρανία. Από τη μία μεριά αυτό μου προκαλεί φρίκη, αλλά από την άλλη κατανοώ ότι η κατάσταση είναι αυτή που είναι... Όλοι θα πεθάνουμε κάποτε", με τον άλλο δημοσιογράφο του πάνελ, επίσης λογιζόμενο ως συνεργάτη του Πούτιν, τον Βλαντίμιρ Σολοβιόφ να προσθέτει: "Εμείς θα πάμε στον παράδεισο, ενώ αυτοί απλώς θα τα κακαρώσουν".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πόλεμος στην Ουκρανία, Ρωσία, Ουκρανία, Πούτιν
SHARE:

24Media Network