Σάλος στην Ιταλία με τους “σέξι τρόπους που πρέπει να ψωνίζει μια γυναίκα”

Σάλος στην Ιταλία με τους “σέξι τρόπους που πρέπει να ψωνίζει μια γυναίκα”
Απόσπασμα από το tutorial της εκπομπής Video / Twitter

Εκπομπή στην Ιταλία πρόβαλε βίντεο με τρόπους για να είναι μια γυναίκα σέξι όταν ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ. Θύελλα αντιδράσεων για σεξιστικό περιεχόμενο.

Σάλος έχει δημιουργηθεί στην Ιταλία με την εκπομπή “Detto Fatto” του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Rai, καθώς πρόβαλε ένα βίντεο που παρουσίαζε τρόπους για να είναι μια γυναίκα σέξι όταν ψωνίζει.

Συγκεκριμένα, στο tutorial της εκπομπής, μια γυναίκα που φορούσε ένα δερμάτινο σορτς, ένα κοντό μπλουζάκι και ψηλοτάκουνα, έδινε συμβουλές για το πώς μπορούν οι γυναίκες να είναι ελκυστικές όταν πηγαίνουν για ψώνια στο σούπερ μάρκετ.

Τα tips που έδινε η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία είναι διάσημη δασκάλα pole dancing στην Ιταλία, αφορούσαν το πώς να περπατάς κρατώντας το καρότσι με τα ψώνια, πώς να πιάνεις τα προϊόντα που είναι στα ψηλά ράφια, πώς να σηκώνουν το πόδι τους για “να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την κατάσταση”, αλλά και πώς να μαζέψουν ένα προϊόν που έχει πέσει στο πάτωμα.

Το απόσπασμα της εκπομπής προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς θεωρήθηκε υποτιμητικό προς το γυναικείο φύλο και άκρως σεξιστικό. Μάλιστα, η εκπομπή πρόβαλε το συγκεκριμένο turorial μία μέρα πριν από τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, γεγονός που δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερο σάλο.

Η εκπομπή “Detto Fatto” διακόπηκε προς το παρόν, ωστόσο, το απόσπασμα κυκλοφόρησε ως βίντεο στο διαδίκτυο και έγινε viral.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα