Συγκλονίζει η εικόνα με τα μαζεμένα τάμπλετ έξω από ΜΕΘ στις ΗΠΑ

Συγκλονίζει η εικόνα με τα μαζεμένα τάμπλετ έξω από ΜΕΘ στις ΗΠΑ

Ένας γιατρός ανέβασε φωτογραφία μέσα από το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, δείχνοντας πώς οι ασθενείς που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ επικοινωνούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η φωτογραφία που ανέβασε ένας γιατρός από τη Μασαχουσέτη και η οποία απεικονίζει έναν σταθμό επικοινωνίας έξω από ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την ανάρτησή του, πρόκειται για μία ειδικά σχεδιασμένη μονάδα στην οποία έχουν τοποθετηθεί δεκάδες τάμπλετ που δίνουν τη δυνατότητα στους ασθενείς με κορονοϊό να επικοινωνούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μάλιστα, ο εν λόγω γιατρός αναφέρει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, η χρήση αυτού του τρόπου επικοινωνίας γίνεται για να τα αποχαιρετίσουν, οδηγώντας με αυτή τη συγκλονιστική και συνάμα μακάβρια ανάρτηση τη μαζική διάδοση της φωτογραφίας στο Twitter.

Δεκάδες χιλιάδες αναδημοσιεύσεις έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες, με τον κόσμο να εμφανίζεται σοκαρισμένος από αυτή την εικόνα και τον ίδιο τον γιατρό, βλέποντας τη διάσταση που έχει πάρει να τονίζει πως: “Δεν ήταν ο σκοπός μου να προωθήσω τη φωτογραφία αλλά να δείξω πως θα μπορούσατε να βοηθήσετε τους δικούς σας ανθρώπους”.

Τι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα