Σινέντ Ο' Κόνορ για τον θάνατο του γιου της: "Δεν θα συγχωρέσω ποτέ το ιρλανδικό κράτος"

H Σινέντ Ο Κόνορ σε συναυλία της το 2019
H Σινέντ Ο Κόνορ σε συναυλία της το 2019 (MARTON MONUS/MTI VIA AP, FILE)

Στις ιρλανδικές αρχές "ρίχνει" μερίδιο ευθύνης η Σινέντ Ο' Κόνορ, για τον θάνατο του 17χρονου γιου της.

Την οργή της κατά των Ιρλανδικών Αρχών για το χαμό του 17χρονου γιου της, εξέφρασε η Σινέντ Ο' Κόνορ, μια ημέρα μετά την είδηση θανάτου του.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, σε μια σειρά αναρτήσεων στο twitter, δήλωσε για τον γιο της ότι βρισκόταν σε πρόγραμμα επιτήρησης, καθώς είχε τάσεις αυτοκτονίας. Ωστόσο, κατάφερε να διαφύγει από την κλινική στην οποία νοσηλευόταν και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Η Ο' Κόνορ επιρρίπτει ευθύνες στις Ιρλανδικές Αρχές για το χαμό του γιου της, γράφοντας μάλιστα στις αναρτήσεις της τα εξής: "Ο Θεός να συγχωρέσει το Ιρλανδικό κράτος, γιατί εγώ σίγουρα δεν θα το κάνω".

Μάλιστα, υποστηρίζει για την αρχή προστασίας παιδιών και εφήβων ότι εξαιτίας τους "έχουν χαθεί κι άλλα παιδιά" ενώ "δεν αναλαμβάνουν ποτέ την ευθύνη και λένε συνεχώς ψέματα". Μερίδιο ευθύνης "ρίχνει" και στις αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς θέλησαν να εκδώσουν μαζί μια ανακοίνωση προς τον Τύπο, ώστε να αποποιηθούν κάθε ευθύνη.

Την είδηση του θανάτου του γιου της Σινέντ Ο' Κόνορ (Sinéad O’Connor) επιβεβαίωσαν το Σάββατο οι αρχές. Ο 17χρονος είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες δύο ημέρες και δεν έδινε σημεία ζωής.

Το Σάββατο το πρωί η Ο' Κόνορ ανακοίνωσε μέσω μηνύματος στα social media την τραγική είδηση:

"Ο όμορφος γιός μου, ο Νέστα Αλι Σέιν Ο' Κόνορ, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του. Τώρα βρίσκεται με το Θεό. Να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Μωρό μου, σ' αγαπώ τόσο πολύ" ήταν το σπαρακτικό μήνυμά της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ιρλανδία, Celebrities
SHARE:

24Media Network