Σκηνές τρόμου σε πτήση: Αναταράξεις εκτόξευσαν την αεροσυνοδό και το καροτσάκι της

Εικόνα από το αεροπλάνο μετά τις αναταράξεις

Η αεροσυνοδός και το καροτσάκι της βρήκαν στην οροφή του αεροπλάνου και όλα τα ποτά και τα ροφήματα "έλουσαν" τους τρομοκρατημένους από τις ισχυρές αναταράξεις, επιβάτες.

Τη στιγμή που ισχυρές αναταράξεις κατά τη διάρκεια μας πτήσης από το Κόσοβο στην Ελβετία, εκτοξεύουν μια αεροσυνοδό και το καροτσάκι της, κατέγραψε βίντεο. Το περιστατικό συνέβη στην κυριακάτικη πτήση της ALK Airlines από την Πρίστινα στη Βασιλεία και τα πλάνα δείχνουν την αεροσυνοδό να πετάγεται στον αέρα όπως και το καροτσάκι της, που φτάνει μέχρι την οροφή, με τα ποτά και τα ροφήματα που υπήρχαν σ' αυτό να "λούζουν" τους επιβάτες.

Η επιβάτης που κατέγραψε στις σκηνές δήλωσε στο 20 Minuten ότι οι αναταραχές άρχισαν περίπου 30 λεπτά μετά την απογείωση και διήρκεσαν τουλάχιστον πέντε λεπτά. "Οι άνθρωποι άρχισαν να φωνάζουν και να κλαίνε. Το καροτσάκι μιας αεροσυνοδού χτύπησε στη οροφή. Τα ποτήρια πετάχτηκαν παντού, μερικά περιείχαν ζεστό νερό" τόνισε.

ADVERTISING

Η ίδια και ο σύζυγός της μετέβησαν στο νοσοκομείο της Βασιλείας με εγκαύματα, μαζί με άλλους εννέα επιβάτες που τραυματίστηκαν. Ένας άλλος άνδρας φέρεται να χτύπησε στην οροφή της καμπίνας το κεφάλι του και αιμορραγούσε.

SHARE:

24Media Network