'Σούπερμαν' αστυνομικός κρατάει βαν για να μην πέσει από γέφυρα

'Σούπερμαν' αστυνομικός κρατάει βαν για να μην πέσει από γέφυρα

Ο αστυνομικός έφτασε πρώτος στο σημείο του τροχαίου και είδε το όχημα να "κρέμεται" στο κενό, με τον οδηγό εγκλωβισμένο εντός του

Τον χαρακτηρισμό "Σούπερμαν" και δικαίως κέρδισε ένας αστυνομικός στη Βρετανία, ο οποίος απέτρεψε την πτώση ενός βαν από γέφυρα με τον οδηγό του εγκωβισμένο, κρατώντας το μέχρι να έρθουν ενισχύσεις.

Ο Μάρτιν Ουίλις, όταν έφτασε στο σημείο του ατυχήματος, σε αυτοκινητόδρομο στο Δυτικό Γιορκσάιρ, είδε το όχημα να ισορροπεί επισφαλώς στην άκρη μιας γέφυρας. Ήταν το πρώτο μέλος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης που έφτασε και προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, κρατούσε το βαν μέχρι να φτάσει η πυροσβεστική.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Ουίλις δεν έκρυψε την ανακούφιση που ένιωσε όταν έφτασε βοήθεια. "Πρώτος στο σημείο σύγκρουσης και είδα ένα όχημα να ισορροπεί στην άκρη μιας γέφυρας, με τον οδηγό παγιδευμένο. Αφού κρατούσα το όχημα για να σταματήσει να κουνιέται από τον αέρα, δεν μπορώ να περιγράψω την ανακούφισή μου όταν έφτασε η πυροσβεστική".

Ο οδηγός του οχήματος απεγκλωβίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, με την κατάστασή του να κρίνεται "σοβαρή αλλά όχι απειλητική για την ζωή του".

(Πηγή: Independent)

SHARE: