Στην "κούρσα" παρά το νέο σκάνδαλο ο υποψήφιος δήμαρχος της Ν. Υόρκης

Στην "κούρσα" παρά το νέο σκάνδαλο ο υποψήφιος δήμαρχος της Ν. Υόρκης

Ο υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Άντονι Γουάινερ, θα παραμείνει στην κούρσα, παρά το νέο σκάνδαλο με τις άσεμνες φωτογραφίες που έστειλε σε νεαρή γυναίκα, μέσω του διαδικτύου

Ο υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Άντονι Γουάινερ, αναγνώρισε την Τρίτη ότι στέλνει μηνύματα και πορνογραφικές εικόνες, σε μια 22χρονη γυναίκα, ένα χρόνο μετά την παραίτησή του από το Κογκρέσο εξαιτίας ενός παρόμοιου σκανδάλου.

Στην έκτακτη συνέντευξη τύπου, ο Γουάινερ είχε δίπλα του τη σύζυγό του, Ούμα, πρώην συνεργάτη της Χίλαρι Κλίντον, η οποία εμφανίστηκε συντετριμμένη και προσπάθησε να δικαιολογήσει την κατάσταση «Ο Άντονι έχει κάνει τρομερά λάθη πριν από την παραίτησή του από το Κογκρέσο, αλλά και μετά», είπε. «Τον αγαπώ, τον συγχώρησα, πιστεύω σ 'αυτόν, και όπως πάντα λέγαμε, θα προχωρήσουμε σε κάτι άλλο», συμπλήρωσε.

Με την ευκαιρία αυτή, ο 48χρονος Γουάινερ, παραδέχθηκε ότι έστειλε άσεμνες φωτογραφίες και μηνύματα με το ψευδώνυμο «Κίνδυνος Κάρλος» σε μια νεαρή γυναίκα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητα. Η υπόθεση αυτή θυμίζει εκείνη το 2011 για την οποία είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει την πολιτική.

Από την πλευρά του, ο Άντονι Γουάινερ, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο με τα μανίκια σηκωμένα ανέφερε ότι παρά το νέο σκάνδαλο δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την κούρσα για τη θέση του δημάρχου της Νέας Υόρκης. «Θέλω να φέρω το όραμά μου στους πολίτες της πόλης της Νέας Υόρκης. Ελπίζω να είστε πρόθυμοι να μου δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία» είπε. Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα, ο Άντονι Γουάινερ είναι στην κορυφή της κούρσας προς τη δημαρχία της Νέας Υόρκης.

SHARE:

24Media Network