Στον πλαστικό χειρουργό για τα... μπράτσα της Μισέλ Ομπάμα

Στον πλαστικό χειρουργό για τα... μπράτσα της Μισέλ Ομπάμα

Φρενίτιδα έχουν πάθει οι Αμερικανίδες με τη Μισέλ Ομπάμα και καταφεύγουν μέχρι και στο νυστέρι των πλαστικών χειρουργών για να αποκτήσουν τα μπράτσα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ

 Όλο και περισσότερες Αμερικανίδες καταφεύγουν στο νυστέρι των πλαστικών χειρουργών για να αποκτήσουν τα καλλίγραμμα μπράτσα της Μισέλ Ομπάμα, ανακοίνωσε σήμερα η Ένωση Πλαστικών Χειρουργών, διευκρινίζοντας πως οι επεμβάσεις στα μπράτσα έχουν αυξηθεί τουλάχιστον κατά 4.000% από το 2000.

Η συγκεκριμένη αισθητική χειρουργική επέμβαση που γίνεται είτε με λίφτινγκ για να αφαιρεθεί το χαλαρωμένο δέρμα ή με λιποαναρρόφηση έχει αυξηθεί κατά 4.378% τα τελευταία 13 χρόνια. Μόνο τον τελευταίο χρόνο 15.000 γυναίκες υποβλήθηκαν στην επέμβαση αυτή, σύμφωνα με την ένωση.

Δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών έδειξε πως οι Αμερικανίδες θαυμάζουν πολύ τα καλοφτιαγμένα μπράτσα της Μισέλ Ομπάμα και των ηθοποιών Τζένιφερ Ανιστον, Τζέσικα Μπίελ και Ντεμί Μουρ.

Για τους γιατρούς, η τεράστια αύξηση αυτού του είδους των επεμβάσεων μπορεί μόνο να εξηγηθεί από "την επιρροή που δεχόμαστε από τους ανθρώπους που βλέπουμε καθημερινά. Τους βλέπουμε και λέμε: 'ναι θέλω να γίνω όπως αυτοί'", τονίζει ο Ντέιβιντ Ριθ, πρόεδρος της επιτροπής επιμόρφωσης της ένωσης.

SHARE:

24Media Network