Στρασβούργο-Νεκρός ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης

Στρασβούργο-Νεκρός ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης

"Εξουδετερώθηκε" ο δράστης της επίθεσης στο Στρασβούργο που οδήγησε στον θάνατο τρεις ανθρώπους. Τεράστια αστυνομική επιχείρηση Γαλλίας-Γερμανίας.

Νεκρός έπεσε ο δράστης της επίθεσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Στρασβούργο,  κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης.

Οι γαλλικές αρχές σε συνεργασία με τις γερμανικές πραγματοποίησαν επιχείρηση στην περιοχή του Στρασβούργου La Meinau, όπου ο δράστης της προχθεσινής επίθεσης, Σερίφ Σακάτ, κρυβόταν.

Συνολικά οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις ατόμων οι οποίοι ανακρίνονται. Τις προηγούμενες ημέρες η αστυνομία πραγματοποιούσε επιχείρηση για τον εντοπισμό του Σακάτ, ζητώντας οποιαδήποτε σχετική πληροφορία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Σακάτ, φέρεται να κρυβόταν σε αποθήκη της περιοχής La Meinay κοντά στο Neudorf όπου και μεγάλωσε και από όπου είχαν ξεκινήσει οι πρώτες έρευνες της αστυνομίας. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν ένα μαχαίρι κι ένα πιστόλι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σερίφ Σακάτ, την Τρίτη πραγματοποίησε επίθεση στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν την ζωή του και άλλοι 16 να τραυματιστούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα