Την έδεσε, τη μαστίγωσε και τη βίασε αναπαριστώντας σκηνή από το Fifty Shades of Grey

Την έδεσε, τη μαστίγωσε και τη βίασε αναπαριστώντας σκηνή από το Fifty Shades of Grey

Συνελήφθη ένας 19χρονος ο οποίος βίασε μια συμφοιτήτριά του σε μια προσπάθεια να αναπαραστήσουν, όπως υποστηρίζει, μια σκηνή από την ταινία Fifty Shades of Grey

Ένας 19χρονος, θέλοντας να αναπαραστήσει μια σκηνή από τη ταινία Fifty Shades of Grey, έδεσε, μαστίγωσε και βίασε μια συμφοιτήτριά του.

Πρόκειται για τον Mohammad Hossain ο οποίος κατηγορείται ότι αφού έδεσε μια συμφοιτήτριά του, την μαστίγωσε, την χτύπησε και τη βίασε. Το περιστατικό συνέβη στο δωμάτιό του στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο.

Ο 19χρονος της ζήτησε να γδυθεί και εκείνη έμεινε με τα εσώρουχά της ενώ ο νεαρός τις έδεσε τα χέρια και τα πόδια με ζώνες. Έπειτα τις έκλεισα τα μάτια και το στόμα και της έβγαλε τα εσώρουχα. Ο 19χρονος τότε άρχισε να τη μαστιγώνει με μια ζώνη ενώ εκείνη του είπε να σταματήσει γιατί πόναγε.

Την έδεσε, τη μαστίγωσε και τη βίασε αναπαριστώντας σκηνή από το Fifty Shades of Grey
© COOK COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Η κοπέλα άρχισε να κουνάει το κεφάλι της και να κλαίει αλλά ο 19χρονος, όπως λέει, συνέχισε να τη μαστιγώνει και να τη χτυπάει.

Σύμφωνα με την ίδια, και ενώ συνέχισε να τον παρακαλάει να σταματήσει, ο 19χρονος, κρατώντας την πισθάγκωνα τη βίασε.

Η νεαρή κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ο 19χρονος συνελήφθη. Παραδέχτηκε ότι "έκανε κάτι λάθος" και πως της επιτέθηκε ενώ είπε πως ήθελαν να αναπαραστήσουν μια σκηνή από τη ταινία Fifty Shades of Grey.

Ο νεαρός παραμένει είναι υπό κράτηση με εγγύηση 500.000 δολαρίων ενώ ο δικηγόρος του υποστηρίζει ότι η συνουσία ήταν συναινετική. 

πηγή: dailymail.co.uk

SHARE:

24Media Network