Αυτοί είναι οι νεκροί σύντροφοι του Λάντεν

default image

Εικόνες φρίκης από το καταφύγιο του Μπιν Λάντεν μια ώρα μετά την επιχείρηση. Στη δημοσιότητα από το πρακτορείο Reuters. ΠΡΟΣΟΧΗ οι εικόνες είναι σοκαριστικές (Pics)

Φρικιαστικές αποκλειστικές φωτογραφίες τραβηγμένες μέσα από την έπαυλη μόλις μία ώρα μετά την επιχείρηση έφερε στο φως της δημοσιότητας το πρακτορείο Reuters

Τα ντοκουμέντα  έρχονται λίγες ώρες μετά την απόφαση του Μπάρακ Ομπάμα να μην φέρει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του νεκρού Μπίν Λάντεν.

 

Εδώ  εμφανίζονται  τρεις άγνωστοι άνδρες νεκροί στο πάτωμα μέσα σε λίμνες αίματος, ενώ στις υπόλοιπες απεικονίζονται διάφορα σημεία της έπαυλης κρησφύγετο του Λάντεν και το κατεστραμμένο ελικόπτερο που κατέπεσε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

 

Οι φωτογραφίες της φρίκης τραβήχτηκαν από αξιωματούχο των υπηρεσιών ασφαλείς του Πακιστάν λίγο μετά την επιχείρηση των Αμερικανών στην έπαυλη στο Αμποταμπάντ. Οι φωτογραφίες των νεκρών τραβήχτηκαν στις 2 Μαΐου το πρωί .

 

Η αυθεντικότητα τους αποδεικνύεται, σύμφωνα με το  πρακτορείο, από τις λεπτομέρειες που υπάρχουν στις φωτογραφίες με το διαλυμένο ελικόπτερο και είναι στο ίδιο σημείο με τις προηγούμενες φωτογραφίες που είχαν δώσει στη δημοσιότητα οι Αμερικανοί, αλλά και από τα metadata και τον αριθμό των pixels. Οι άντρες που απεικονίζονται δεν έχουν αναγνωριστεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα