Στρασβούργο-Νεκρός ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης

Στρασβούργο-Νεκρός ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης

"Εξουδετερώθηκε" ο δράστης της επίθεσης στο Στρασβούργο που οδήγησε στον θάνατο τρεις ανθρώπους. Τεράστια αστυνομική επιχείρηση Γαλλίας-Γερμανίας.

Νεκρός έπεσε ο δράστης της επίθεσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Στρασβούργο,  κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης.

Οι γαλλικές αρχές σε συνεργασία με τις γερμανικές πραγματοποίησαν επιχείρηση στην περιοχή του Στρασβούργου La Meinau, όπου ο δράστης της προχθεσινής επίθεσης, Σερίφ Σακάτ, κρυβόταν.

ADVERTISING

Συνολικά οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις ατόμων οι οποίοι ανακρίνονται. Τις προηγούμενες ημέρες η αστυνομία πραγματοποιούσε επιχείρηση για τον εντοπισμό του Σακάτ, ζητώντας οποιαδήποτε σχετική πληροφορία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Σακάτ, φέρεται να κρυβόταν σε αποθήκη της περιοχής La Meinay κοντά στο Neudorf όπου και μεγάλωσε και από όπου είχαν ξεκινήσει οι πρώτες έρευνες της αστυνομίας. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν ένα μαχαίρι κι ένα πιστόλι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σερίφ Σακάτ, την Τρίτη πραγματοποίησε επίθεση στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν την ζωή του και άλλοι 16 να τραυματιστούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γαλλία, Τρομοκρατικές Επιθέσεις
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νεκρός ή ζωντανός αναζητείται ο δράστης της επίθεσης στο Στρασβούργο

Υπέκυψε στα τραύματά του τραυματίας στην επίθεση στο Στρασβούργο

Επίθεση στο Στρασβούργο: Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

SHARE:

24Media Network