Τουρκία: Ο Μπαχτσελί χαρακτήρισε τους φοιτητές “φίδια”, το twitter διέγραψε το tweet

Τουρκία: Ο Μπαχτσελί χαρακτήρισε τους φοιτητές “φίδια”, το twitter διέγραψε το tweet
O ηγέτης του τουρκικού Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί AP

Ως φίδια των οποίων το κεφάλι πρέπει να κοπεί περιέγραψε τους εξεγερμένους φοιτητής ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Το twitter διέγραψε το σχετικό tweet.

Το Twitter αναγκάστηκε να διαγράψει ένα πολύ σκληρό tweet του Ντεβλέτ Μπαχτσελί το οποίο αναφερόταν στους φοιτητές που διαδηλώνουν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης.

Ο ακροδεξιός κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτήρισε τους εξεγερμένους φοιτητές “φίδια” και χαρακτηριστικά έγραψε: “Πρόκειται για δηλητηριώδη φίδια των οποίων το κεφάλι πρέπει να σπάσει”.

Μετά από χιλιάδες αναφορές χρηστών, το twitter απέσυρε το ακραίο αυτό τιτίβισμα (που δεν ήταν τίποτα από άλλο από μία ωμή απειλή) λέγοντας ότι παραβιάζει τους όρους χρήσης του σχετικά με τη ρητορική μίσους.

Το κόμμα του Μπαχτσελί εν συνεχεία έκανε στροφή 180 μοιρών λέγοντας ότι ο επικεφαλής του σχηματισμού διαχώρισε σαφώς τους φοιτητές από τους τρομοκράτες!

Θυμίζουμε ότι το twitter είχε προχωρήσει τον προηγούμενο μήνα σε διαγραφή και σε μπανάρισμα του Ντόναλντ Τραμπ για σειρά tweet που θεωρήθηκαν ψευδή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα