Τουρκία: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα ανήλικα παιδιά του και τραυμάτισε τη γυναίκα του

Τουρκία: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα ανήλικα παιδιά του και τραυμάτισε τη γυναίκα του
Τόπος εγκλήματος, Τουρκία istock

Η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει και να ζητήσει βοήθεια, ωστόσο όταν έφτασαν στο σημείο οι αρχές, τα δύο παιδιά ηλικιας 4 και 6 ετών ήταν ήδη νεκρά.

Φρίκη στην πόλη Αλάνια, στην Αττάλεια της Τουρκίας, όταν Ουκρανός μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα παιδιά του ηλικίας 4 και 6 ετών, ενώ προσπάθησε να σκοτώσει και τη σύζυγό του.

Ο 38χρονος Ουκρανός ο οποίος είναι λέκτορας και καθηγητής Οικονομικών σε πανεπιστήμιο στο Χάρκοβο, συνελήφθη και του ασκήθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με την Sabah, ο 38χρονος σκότωσε τα δύο παιδιά του κόβοντάς τους το λαιμό και στη συνέχεια επιχείρησε να σκοτώσει και τη γυναίκα του.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 08:30 το πρωί σε διαμέρισμα στην πόλη Αλάνια. Η σύζυγος του δράστη δήλωσε ότι ο σύζυγός της μαχαίρωσε τα παιδιά της μέχρι θανάτου και ζήτησε βοήθεια από τους γύρω.

Οι πολίτες κατήγγειλαν την κατάσταση στο Τηλεφωνικό Κέντρο 112. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο μετά την κλήση. Οι ιατρικές ομάδες που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι το 6χρονο κορίτσι και ο 4χρονος αδερφός της ήταν νεκροί.

Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα των δύο παιδιών είχε φύγει από τον σύζυγό της, ο οποίος ήθελε να σκοτώσει και αυτή, μετά τα παιδιά της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα