Τουρκία: To twitter τιμώρησε στέλεχος του Ερντογάν που πρότεινε δηλητηρίαση δημοσιογράφου

Τουρκία: To twitter τιμώρησε στέλεχος του Ερντογάν που πρότεινε δηλητηρίαση δημοσιογράφου

Μεγαλοστέλεχος του AKP δεν είχε κανένα πρόβλημα να προτείνει τη...δηλητηρίαση δημοσιογράφου ο οποίος ασκούσε κριτική στον Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Ο Κεμαλετίν Αϊντίν είναι πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του AKP, του κυβερνώντος κόμματος στην Τουρκία.

Θα περίμενε κανείς από έναν άνθρωπο ο οποίος έχει αυτό το σημαντικό τίτλο (άρα και την ευθύνη) να συμπεριφέρεται αρκούντως ώριμα, τουλάχιστον δημοσίως.

Για τους ανθρώπους του Ερντογάν όμως δεν υπάρχει μέτρο. Ο Αϊντίν συμβούλευσε, μέσω twitter και εμμέσως πλην σαφώς, τον Υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού να δηλητηριάσει με στριχνίνη δημοσιογράφο που του έκανε κριτική!

Ο δημοσιογράφος Ερκ Αραρέρ είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες του Υπουργού Εσωτερικών (πανίσχυρο στέλεχος της κυβέρνησης Ερντογάν) μαζί με τον Φατίχ Φαρούκ Οζέρ ο οποίος, μέσω ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων έβγαλε περίπου 2 δις δολάρια στην Τουρκία εξαπατώντας πελάτες. Στην ίδια φωτογραφία υπάρχει και ανηψιοί του Σοϊλού, οι οποίοι, σύμφωνα με τον Αραρέρ κάνουν άσωτη ζωή στην Αγγλία.

Απαντώντας λοιπόν σ’ αυτά τα tweet ο Αϊντίν δημοσίευσε σχέδιο για το πως γίνεται μία επιτυχημένη δηλητηρίαση με στριχνίνη.

To twitter κινήθηκε με ταχύτητα και κατέβασε το λογαριασμό. Ο Αϊντίν, σημειωτέον, είναι καθηγητής φαρμακολογίας και θεωρείται εξπέρ στη βιοτεχνολογία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα