Τραγωδία στη Βραζιλία: 30χρονη πέθανε από θραύσματα ποτηριού πανηγυρίζοντας τη νίκη της ομάδας της

Τραγωδία στη Βραζιλία: 30χρονη πέθανε από θραύσματα ποτηριού πανηγυρίζοντας τη νίκη της ομάδας της

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 30χρονη στη Βραζιλία όταν ένα κομμάτι γυαλί καρφώθηκε στον λαιμό της κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών για την νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας

Τραγικό θάνατο βρήκε η 30χρονη Βραζιλιάνα Τάρμα Μαϊότσι, όταν πανηγυρίζοντας τη νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας της έπεσε, με αποτέλεσμα το ποτήρι που κρατούσε στο χέρι της να σπάσει, ενώ τα θραύσματά του καρφώθηκαν στον λαιμό της.

Σύμφωνα με την αναφορά των αστυνομικών του Σάο Πάολο, η Μαϊότσι, καθισμένη στον καναπέ, κρατούσε στα χέρια το κινητό και ένα κρυστάλλινο ποτήρι με κρασί. Όταν πετάχτηκε από την θέση της για να πανηγυρίσει την νίκη της Βραζιλίας επί της Σερβίας, έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα και ένα από τα θραύσματα του ποτηριού που μόλις είχε σπάσει να καρφωθεί στην σφαγίτιδα φλέβα της.

ADVERTISING

Οι φίλοι της κατέβαλαν απέλπιδες προσπάθειες για να σταματήσουν την αιμορραγία της σφαγίτιδας φλέβας, όπου είχε κοπεί από τα θραύσματα. Η άτυχη 30χρονη ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα, πριν φτάσει το ασθενοφόρο.

Πηγή: 

Express

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μουντιάλ 2022
SHARE:

24Media Network