Τραγωδία στην Ολλανδία: Βρέθηκε νεκρό 4χρονο αγοράκι που είχε απαχθεί από το Βέλγιο

Τραγωδία στην Ολλανδία: Βρέθηκε νεκρό 4χρονο αγοράκι που είχε απαχθεί από το Βέλγιο
Άνδρες της ολλανδικής αστυνομίας Phil Nijhuis/AP Photo

Τραγική εξέλιξη στην υπόθεση απαγωγής ενός 4χρονου αγοριού από το Βέλγιο. Το άψυχο σώμα του μικρού βρέθηκε στην Ολλανδία. Δράστης ο άνδρας που πρόσεχε εκείνον και την αδερφή του.

Μπροστά σε μια σοκαριστική ανακάλυψη βρέθηκαν οι αρχές της Ολλανδίας, όταν σε ένα τεχνητό νησί στην επαρχία Ζέελαντ, εντόπισαν το άψυχο σώμα ενός 4χρονου αγοριού, το οποίο έπειτα από έρευνες προέκυψε πως ανήκει σε ένα παιδί που είχε απαχθεί πέντε ημέρες πριν από το Βέλγιο.

Σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία αλλά και όσα αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων του Βελγίου Belga, ο 4χρονος Dean Verberckmoes εθεάθη τελευταία φορά μαζί με τον 34χρονο δράστη, το όνομα του οποίου δόθηκε στη δημοσιότητα, στην περιοχή Sint Niklaas κοντά στην Αμβέρσα.

Ο Dave De K, όπως είναι το όνομά του, φρόντιζε τακτικά τον 4χρονο και τη μικρότερη αδερφή του, όπως ανέφερε η μητέρα του αγοριού στο πρακτορείο ειδήσεων Belga, και του δόθηκε εντολή να αφήσει τον Dean στο σπίτι της γιαγιάς του την περασμένη Πέμπτη, όμως εκείνος δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι των παππούδων.

Η ολλανδική αστυνομία εξέδωσε αμέσως amber alert για την απαγωγή του αγοριού με περιγραφές τόσο του μικρού Dean όσο και του 34χρονου, ο οποίος όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, το 2010 καταδικάστηκε για πράξεις κακοποίησης παιδιών από τις οποίες έχασε τη ζωή του ένα 2χρονο παιδί, ενώ εξέτισε τα 8 από τα 10 χρόνια της ποινής που του είχε επιβληθεί.

Ο δράστης εντοπίστηκε στη συνέχεια από την αστυνομία μόνος στο Meerkerk της Ουτρέχτης και συνελήφθη.

Η μητέρα του 4χρονου αγοριού, μιλώντας νωρίτερα στο NL Times, είχε πει: “Ελπίζω να μου φέρει τον γιο μου πίσω στο σπίτι. Ή να τον αφήσει κάπου μαζί με ανθρώπους όπου ο Dean θα είναι τουλάχιστον ασφαλής. Εάν θέλει να προχωρήσει στη ζωή του μετά από αυτό, δεν με απασχολεί. Ελπίζω ο γιος μου να γυρίσει σύντομα ασφαλής στο σπίτι. Αυτό είναι το μόνο που τολμώ να ελπίζω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version