Τραμπ: Πανηγύρισε την αθώωσή του επιδεικνύοντας τους τίτλους των εφημερίδων

Ο Ντόναλντ Τραμπ στον πανηγυρισμό του
Ο Ντόναλντ Τραμπ στον πανηγυρισμό του AP

Ο Ντόναλντ Τραμπ πανηγύρισε σαν μικρό παιδί την αθώωσή του από την Γερουσία σε ζωντανή μετάδοση. "Έκαναν ότι είναι δυνατόν για να βλάψουν το έθνος"

Αυτό το πρωινό ήταν το πρωινό του Ντόναλντ Τραμπ.

Απαλλαγμένος πια από την όποια πίεση του προκαλούσε η παραπομπή του αφού αθωώθηκε τελεσίδικα, ο Αμερικανός πρόεδρος βρήκε την ευκαιρία αφενός να πανηγυρίσει την αθώωσή του (δημόσια μάλιστα) και αφετέρου να περάσει στην αντεπίθεση εναντίον των αντιπάλων του στο πλαίσιο της ομιλίας στο National Prayer Breakfast.

ADVERTISING

"Εκαναν ότι ήταν δυνατόν για να μας καταστρέψουν αλλά για να βλάψουν το έθνος" τόνισε χαρακτηριστικά ο Τραμπ πριν υψώσει στον αέρα πρωτοσέλιδα αμερικανικών εφημερίδων που φιλοξενούσαν την είδηση για την αθώωσή του.

Οταν ο καθηγητής του Χάρβαρντ Αρθρουρ Μπρουκς πήρε το λόγο και παρότρυνε το κοινό "να αγαπήσει τους εχθρούς του" ο Τραμπ διατράνωσε τη διαφωνία και χαρακτηριστικά τόνισε ότι "δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν την πίστη τους ως δικαιολογία για να κάνουν αυτό που ξέρουν ότι είναι λάθος".

Η παραπάνω ατάκα "στόχευσε" και στο μοναδικό Ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή, τον Μιτ Ρόμνεϊ από τη Γιούτα που ψήφισε υπέρ της αποπομπής του Τραμπ από το Λευκό Οίκο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ, ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network