Τρόμος σε πτήση προς Αυστραλία: Επτά τραυματίες μετά από αναταράξεις

Τρόμος σε πτήση προς Αυστραλία: Επτά τραυματίες μετά από αναταράξεις
Αεροπλάνο, φωτογραφία αρχείου istock

Στιγμές αγωνίας έζησαν επιβάτες πτήσης με προορισμό το Σίδνεϊ, όταν ισχυρές αναταράξεις επηρέασαν το αεροσκάφος ενώ ήταν στον αέρα. Επτά άτομα τραυματίστηκαν.

Πανικός επικράτησε σε πτήση της Hawaiian Airlines με προορισμό το Σίδνεϊ της Αυστραλίας την Παρασκευή (1/7), λόγω ισχυρών αναταράξεων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν επτά επιβάτες.

Οι αναταράξεις σημειώθηκαν περίπου πέντε ώρες μετά την αναχώρηση του αεροπλάνου από τη Χονολουλού το απόγευμα της Παρασκευής, δήλωσε εκπρόσωπος της Hawaiian Airlines στο CNN.

Όταν η σχεδόν 11ωρη πτήση προσγειώθηκε στο Σίδνεϊ, το ιατρικό προσωπικό του αεροδρομίου περιέθαλψε τους τραυματίες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν επιβάτες και μέλη του πληρώματος, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Τρεις από τους τραυματίες αφέθηκαν ελεύθεροι αφού η κατάσταση της υγείας τους αξιολογήθηκε στο αεροδρόμιο και άλλοι τέσσερις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, δήλωσε η αεροπορική εταιρεία. Σε αυτούς τους τέσσερις περιλαμβάνονταν ένας επιβάτης και τρεις αεροσυνοδοί.

Οι τρεις αεροσυνοδοί βγήκαν από το νοσοκομείο, δήλωσε ο εκπρόσωπος. Η Hawaiian Airlines δήλωσε ότι έχει έρθει σε επαφή με τον επιβάτη, αλλά δεν ήταν σε θέση να παράσχει ενημέρωση σχετικά με την κατάστασή του μέχρι το βράδυ της Δευτέρας.

“Η άμεση προτεραιότητά μας είναι να συνεχίσουμε να φροντίζουμε τους επιβάτες και το πλήρωμά μας που επλήγησαν από αυτό το συμβάν αναταράξεων και ευχαριστούμε τους πρώτους ανταποκριτές του αεροδρομίου του Σίδνεϊ για την ταχεία βοήθειά τους”, δήλωσε η αεροπορική εταιρεία.

Το περιστατικό έρχεται λίγους μήνες μετά τις σοβαρές αναταράξεις σε πτήση της Hawaiian Airlines όπου τραυματίστηκαν 36 άτομα που πετούσαν από την Αριζόνα στη Χονολουλού τον Δεκέμβριο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθούν 20 άτομα στα επείγοντα, όπως μετέδωσε το CNN.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα