Τζο Μπάιντεν: Ανάρρωσε από τον κορονοϊό ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Τζο Μπάιντεν: Ανάρρωσε από τον κορονοϊό ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Τζο Μπάιντεν AP

Μετά από περίπου μια εβδομάδα ο πρόεδρος Μπάιντεν βρέθηκε αρνητικός στον κορονοϊό. Είχε ολοκληρώσει τη θεραπεία του με το Paxlovid, ένα χάπι κατά της Covid της εταιρίας Pfizer.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν βρέθηκε αρνητικός στην Covid-19 το βράδυ της Τρίτης προς το πρωί της Τετάρτης, ανακοίνωσε ο γιατρός του.

Μετά από μία περίπου εβδομάδα νόσησης, η περιπέτεια του Αμερικανού προέδρου με τον κορονοϊό έλαβε τέλος, ενώ ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, έσπευσε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα, αναρτώντας το αρνητικό τεστ του και γράφοντας πως επέστρεψε στο οβάλ γραφείο. Μάλιστα, ευχαρίστησε τον γιατρό του για τη φροντίδα και τον κόσμο για την υποστήριξη.

«Με το θέλημα του Θεού, τα συμπτώματά μου ήταν ήπια, η ανάρρωσή μου ήταν γρήγορη και αισθάνομαι υπέροχα», είπε ο Μπάιντεν στο προσωπικό και σε δημοσιογράφους που συγκεντρώθηκαν στους Κήπους των Ρόδων του Λευκού Οίκου.

Ο Μπάιντεν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό την προηγούμενη Πέμπτη. Τη Δευτέρα είπε ότι αισθανόταν “πολύ καλά” και ότι ήλπιζε να επιστρέψει πλήρως στη εργασία του μέσα στην εβδομάδα.

Ο 79χρονος Δημοκρατικός πρόεδρος ολοκλήρωσε τη θεραπεία του με το Paxlovid, ένα χάπι κατά της Covid της εταιρίας Pfizer.

Ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται να είχε ήπια συμπτώματα και ο Λευκός Οίκος έκανε τα πάντα για να καθησυχάσει για την κατάσταση της υγείας του και την ικανότητά του να κυβερνά, ακόμη και όντας σε απομόνωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα