Τζόνσον: Αναγκάστηκε σε δημόσια συγγνώμη – Η αντιπολίτευση ζητά την παραίτησή του

Τζόνσον: Αναγκάστηκε σε δημόσια συγγνώμη – Η αντιπολίτευση ζητά την παραίτησή του
Μπόρις Τζόνσον AP

Στριμωγμένος στα σχοινιά από τις συνεχείς αποκαλύψεις, ο Μπόρις Τζόνσον αναγκάστηκε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για τα πάρτι εν μέσω λοκ-ντάουν.

Πολύ δύσκολη ήταν η σημερινή συνεδρίαση της Βουλής για τον Μπόρις Τζόνσον.

Εχοντας να αποκαλύψει τις αποκαλύψεις για τα πάρτι που διοργάνωσε το Μάιο του 2020-όσο η Μεγάλη Βρετανία βρισκόταν σε λοκ-ντάουν, ο Βρετανός Πρωθυπουργός αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.

“Πρέπει να αναλάβω την ευθύνη, ζητώ, λοιπόν, συγγνώμη. Νόμιζα οτι επρόκειτο για ένα work event, όμως δεν ήταν” τόνισε ο Μπόρις ο οποίος έχει δυσαρεστήσει ακόμα και τους βουλευτές των Τόρις.

“Ξέρω ότι πολύς κόσμος έχει κάνει πολύ μεγάλες θυσίες σ’ αυτό το διάσημα και ξέρω ότι τώρα πιστεύουν ότι στην Ντάουνινγκ Στριτ δεν ακολουθούνται οι κανόνες από αυτούς που μάλιστα διαμορφώνουν τους κανόνες” συνέχισε.

“Πήγα στον κήπο λίγο μετά τις 18.00 την 20ή Μαΐου 2020 για να ευχαριστήσω τις ομάδες του προσωπικού πριν επιστρέψω στο γραφείο μου 25 λεπτά μετά για να συνεχίσω να εργάζομαι» ολοκλήρωσε ο Τζόνσον.

Ο ηγέτης των Εργατικών Κερ Στάρμερ από την πλευρά του ζήτησε από τον Πρωθυπουργό απλά να παραιτηθεί λέγοντας ότι “το πάρτι τελείωσε”.

“Οσο ο κόσμος βρισκόταν σε λοκ-ντάουν, ο Πρωθυπουργός διοργάνωνε πάρτι. Νόμιζε, λέει, ότι ήταν work event. Είναι γελοίο. Κάντε αυτό που πρέπει και παραιτηθείτε, κύριε Τζόνσον” κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα